Julia Mekkes openhartig over samenwonen met lover Mischa

Ook vertelt Julia op welke plek het koppel dan zou willen wonen.

Lees ook

Julia Mekkes is sinds een aantal maanden happily in love met de knappe Mischa. Het tweetal brengt veel tijd samen door en de twee wonen allebei in Amsterdam. Maar heeft het koppel eigenlijk al plannen om bij elkaar in te trekken?

Huis kopen

In een Q&A op YouTube vertelt Julia alle ins and outs over haar huidige relatie met Mischa. Volgers van de strafrechtadvocate zijn bijvoorbeeld benieuwd hoe het koppel elkaar heeft ontmoet én hoe de twee zich vermaken in coronatijd. Daarnaast vragen volgers zich ook af: “Willen jullie samenwonen?”

“Nou, ik heb een beetje een te klein huis”, begint Julia. “En Mischa heeft een huurhuis, dus dan gaat onze voorkeur uit naar het kopen van een huis.”

Samenwonen

De twee zijn inmiddels vier maanden samen, maar brengen veel tijd met elkaar door. “Ik zeg alleen niet dat we nu bijna gaan samenwonen, maar we zijn natuurlijk wel allebei wat ouder. En het is ook niet mijn eerste vriendje, dus het is toch wel fijn om die richting op te gaan.”

De strafrechtadvocate legt uit dat ze ernaar uitkijkt om samen met Mischa een eigen plekje te hebben. “We zijn af en toe aan het kijken of we een huis voorbij zien komen, en dan gaan we gewoon in Amsterdam samenwonen.” Exciting!

Daten in coronatijd

Julia en haar lover leerden elkaar in coronatijd via Instagram kennen. De vonk tussen de twee sloeg al gauw over en sindsdien is het koppel onafscheidelijk. In een eerder interview met Grazia vertelt Julia openhartig over haar relatie met Mischa. “Het was eigenlijk best wel gek dat het in een keer zo klikte”, vertelde Julia. “Ik heb het afgelopen jaar wel een paar dates gehad, sinds mijn relatie uitging. Maar dat was het gewoon steeds niet.” Bij Mischa had ze gelijk een goed gevoel. “Toen ik hem voor het eerst zag, vond ik hem meteen heel leuk en interessant.”

“Hij is heel erg lief, maar ook weer niet alléén maar lief. Hij is er gewoon heel erg voor me, niets is te veel.” Daarnaast zitten de twee bezige bijtjes ook heel erg op één lijn wat betreft hun work ethic. “Ik kan heel erg met hem over werk praten en sparren. Wij zijn allebei erg op onze carrières gericht en zijn heel ambitieus”, vertelde Julia. “Soms moeten we 's avonds tegen elkaar zeggen: 'Laptops weg, het is acht uur geweest. Laten we nu lekker een film kijken en samen zijn.'”

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook