doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: dít is de nieuwe vriend van Julia Mekkes

Aha: zó leerde Julia Mekkes haar nieuwe liefde kennen

De liefde lacht Julia toe.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Julia Mekkes

Julia Mekkes deelde eind december het nieuws dat er een nieuwe man in haar leven is. De advocate is dolgelukkig met haar nieuwe vlam Mischa, maar hoe heeft ze hem eigenlijk leren kennen?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vriend

Julia deelde begin december al in haar vlog dat ze het heel ‘gezellig’ heeft met iemand. Enne, het bleef niet alleen bij ‘gezellig’. Er bloeide een daadwerkelijke romance op en eind december maakte Julia bekend dat ze een relatie heeft met Mischa.

De followers van Julia zijn maar wat nieuwsgierig naar haar nieuwe liefde. Zondag hield de advocate een Q&A op Instagram en werd ze – uiteraard –ook even aan de tand gevoeld over haar nieuwe vriend. Zo vragen velen hoe ze haar vriend heeft ontmoet.

Julia geeft aan dat ze Mischa via een gemeenschappelijke vriendin leerde kennen. De advocate besloot hem vervolgens op te zoeken op Instagram: “En toen heb ik hem toegevoegd en een DM gestuurd na lang twijfelen.”

Relatie

“Na een positieve reactie en een leuk gesprek had hij mij op date meegenomen.” Met deze date wist Mischa meteen indruk te maken. “En niet zomaar een date, tot in de puntjes voorbereid.”

Een andere vraag waarmee de advocate wordt bestookt is hoe oud haar nieuwe vlam is en wat voor werk hij heeft. “Om meteen de andere vragen te beantwoorden: hij is dertig jaar en vastgoedontwikkelaar.”

Daten

Julia vertelt ook meteen wat zij en Mischa leuk vinden om te doen op hun vrije dagen in tijden van corona. “We hadden deze week samen ‘vakantie’. Heel gek dat je niks kunt doen, maar we hebben veel gewandeld, lekkere hapjes en wijn gehaald, samen gesport, bij vrienden gegeten en vooral heel veel bijgeslapen en series gekeken.”

“Stiekem best lekker dat je niet zoveel kunt doen. En aangezien we nog erg verliefd zijn is eigenlijk alles leuk om samen te doen.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');