doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Verklapt Meghan Markle hiermee het geslacht van de baby?

Suits-collega neemt het op voor Meghan Markle

"Meghan is een warm, vriendelijk en zorgzaam persoon.”
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Suits-collega Meghan

Het is al een lange tijd niet stil rondom het ex-royal koppel Meghan en Harry. Vooral Meghan krijgt regelmatig bakken kritiek over zich heen. En daar is Suits-collega Jon Cowan absoluut niet van gediend. Via Twitter neemt hij het op voor zijn oud-collega.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Beschuldigingen

Meghan ligt momenteel behoorlijk onder vuur. Niet alleen vanwege het interview dat ze met prins Harry aan Oprah Winfrey gaf – en wat nog niet eens volledig is uitgezonden –, maar omdat ze naar verluidt haar personeel pestte en treiterde toen ze nog een lid was van het Britse koningshuis. Iets wat volgens Meghan absoluut niet waar is.

Jon, voormalig uitvoerend producent van de advocatenserie Suits, kan moeilijk geloven dat zijn oud-collega paleispersoneel het leven zuur maakte. “Het is ook mogelijk dat de hertogin van Sussex een goed mens is dat in een onvoorstelbare wereld belandde”, liet hij in een bericht op Twitter weten.

Vriendelijk en zorgzaam

Jon wil graag delen hoe hij Meghan ervoer in de jaren dat ze samenwerkten. “Ik heb drie jaar met haar gewerkt, voordat ze een hertogin werd, en ik zag een warm, vriendelijk en zorgzaam persoon.”

“Ik weet niets van haar huidige situatie, maar ze krijgt van mij het voordeel van de twijfel.” Cowan deelde dit op het sociale medium nadat het Britse koningshuis aangaf op onderzoek uit te gaan na de pesterij-beschuldigingen aan het adres van Meghan.

Het onderzoek

Uit een gelekte mail van een personeelslid staat dat Meghan twee persoonlijke assistenten uit het huishouden wegpestte. Het Koninklijk Huis liet als reactie hierop weten dat het geen pesterijen of intimidatie op de werkvloer tolereert. De personeelsafdeling zal daarom in gesprek gaan met betrokken werknemers.

Ook Meghan heeft via haar woordvoerder gereageerd op het onderzoek. Ze liet weten dat het haar veel verdriet doet. Meghan, die zelf ook doelwit van treiterijen was, ervaart het als een laatste aanval op haar als persoon. Heftig!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');