Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Meghan Markle haalt stevig uit naar Brits koningshuis

De hertogin is allesbehalve terughoudend in het gesprek met Oprah.

Meghan Markle

Het interview dat prins Harry en Meghan Markle aan Oprah Winfrey hebben gegeven, houdt de gemoederen flink bezig. We moeten nog tot zondag wachten om het volledige gesprek te zien, maar in een nieuwe preview is te zien dat Meghan zich niet inhoudt.

Sneer naar Buckingham Palace

De hertog en hertogin van Sussex spreken niet vaak publiekelijk over hun private lives, maar voor goede vriendin en televisielegende Oprah maken de twee graag een uitzondering. In een tell-all interview doen de twee een boekje open over hun huwelijk, het ouderschap én natuurlijk hun vertrek uit de Britse koninklijke familie.

Enne, vooral dat laatste onderwerp lijkt niet lekker te gaan vallen bij het Britse koningshuis. Als Oprah aan Meghan vraagt hoe ze denkt dat Buckingham Palace zal reageren op het interview, antwoordt zij stellig: "Ik zou niet weten waarom zij zouden verwachten dat wij na al die tijd nog steeds zwijgen, terwijl zij een actieve rol spelen in het in stand houden van aanhoudende onwaarheden over ons."

Nare gevolgen

Het is wel duidelijk dat Meghan doesn't hold back in het interview met Oprah. Bang voor de gevolgen van het spraakmakende gesprek, is ze echter niet. "Als we hiermee het risico lopen dingen kwijt te raken... We hebben al zoveel verloren", aldus de hertogin.

Oeh, wij kunnen niet wachten om de ins and outs van de ex-royals te horen. Toch zullen we nog héél even geduld moeten hebben. Het interview wordt op zondag 7 maart uitgezonden. Het gesprek tussen prins Harry, Meghan en Oprah is te zien bij CBS.

Misschien ook voor jou:
Verklapt Meghan Markle hiermee het geslacht van de baby?
Showbizz
  • BrunoPress
  • Instagram