Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verklapt Meghan Markle hiermee het geslacht van de baby?

Veel royal fans zien hier een duidelijke aanwijzing in!

Meghan Markle

Afgelopen week was Meghan Markle voor het eerst sinds haar zwangerschapsaankondiging te zien in een video. Volgens fans hint de hertogin van Sussex daarin duidelijk naar het geslacht van de baby. Krijgt Archie een broertje of een zusje?

Vanaf de bank

De hertog en hertogin verschenen voor de camera vanaf de bank in hun huis in Santa Barbara, Californië, om te praten over Archewell Audio, het productiebedrijf dat ze eind vorig jaar oprichtten en dat podcasts zal maken.

In het filmpje trok de fleurige designjurk van Meghan de aandacht, maar al snel viel het oog van veel fans op de stunning sieraden die de duchess draagt. En wellicht zit er een aanwijzing verscholen in die forse edelsteen aan Meghans vinger...

Roze saffier

De zwangere hertogin draagt namelijk een gouden ring met een felroze saffier. Wat formaat en kleur betreft niet bepaald subtiel, dus fans weten zéker wat Meghan hiermee wil zeggen. De felroze steen móet wel betekenen dat de lovebirds een meisje verwachten. Zou het?

De ring is van het ethisch verantwoorde merk Ecksand, dat met veel trots verkondigt dat 'de ring van Meghan' nog altijd beschikbaar is in hun webshop. Je telt er zo'n 1160 euro voor neer – mét korting – maar dan heb je wel een uniek en royalty approved gender reveal accessoire. Tenzij we het allemaal mis hebben natuurlijk... Only time will tell!

Misschien ook voor jou:
Hilarisch: dít gaf Meghan Markle aan prins William tijdens haar eerste royal kerst
Showbizz
  • Express
  • BrunoPress