Zien: zó ziet Geordie Shores Sophie Kasaei er nu uit

De knappe Sophie heeft flink wat cosmetische ingrepen achter de rug.

Geordie Shore is inmiddels al een aantal jaren geleden uitgezonden. Hoewel de castleden tijdens hun deelname aan het programma al niet vies waren van een cosmetische ingreep, is dat na de uitzendingen ook niet veranderd. Benieuwd hoe Geordie Shore-castlid Sophie Kasaei er nu uitziet?

Sophie Kasaei

Net als alle andere Geordies is ook Sophie geen onbekende meer op Instagram. Ze heeft inmiddels zo'n 2 miljoen volgers en gebruikt haar Instagrampagina obviously als inkomstenbron. Daarnaast heeft Sophie sinds kort ook haar eigen platform Unmasked, waar ze content deelt over onderwerpen als fitness, body positivity, relaties en mental health.

Het moge duidelijk zijn dat Sophie niet stil zit. En dat is ook aan haar looks op te merken.

Andere look

Als we goed kijken dan herkennen we Sophie nog wel terug, maar het is overduidelijk dat de Geordie flink wat cosmetische ingrepen heeft ondergaan. Opgespoten lippen, een boob job en wat fillers in haar voorhoofd geven Sophie een totaal andere look.

De Geordie is er daarnaast wel bewust van dat je happy met jezelf moet zijn, ongeacht je maat of lengte. In een video op haar eigen platform laat ze weten: “Als ik afval, dan vinden mensen mij te dun. Als ik aankom, dan zeggen mensen: 'Oh my god, je ziet er weer net zo uit als vroeger.' Op social media kun je het gewoon nooit goed doen. Je moet gewoon blij zijn met jezelf.” You go, Sophie.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws