Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet Charlotte Crosby uit Geordie Shore er nu uit

Dat de realityster in al die jaren veranderd is, kunnen we wel stellen.

Charlotte Crosby

Na haar Georgie Shore-avontuur heeft de Charlotte Crosby het roer drastisch omgegooid. Samenwerkingen vlogen haar tegemoet en de business babe wist hier slim mee om te gaan. Haar succes is inmiddels nog steeds groot en dat ze op dit moment supergelukkig is deelt ze dan ook graag met haar volgers.

Geordie Shore

Charlotte was vanaf dag één onderdeel van de Geordie Shore-cast en stal de harten van menig kijker. De trouwe fans smulden van al haar scènes en haar ingewikkelde relatie met Gaz. Dat haar dronken emotionele alter ego Psycho Charlotte regelmatig naar boven kwam werd ruimschoots overschaduwd door haar vrolijke en vriendelijke persoonlijkheid.

Toen Charlotte uit de realityshow stapte leerden we een hele andere kant van haar kennen. Al haar social media followers merkten al gauw op dat Charlotte zich ontpopte tot ware fitgirl. Haar fitness dvd's waren een groot succes en de realityster richtte zich op een gezonde levensstijl. Toch kreeg de ster flink wat kritiek te voortduren op haar uiterlijk toen ze de show had verlaten.

Teleurgestelde fans

Opgespoten lippen, tientallen kilo’s lichter, en trouwe fans die diep teleurgesteld waren in de plastische chirurgie van de ster. Toch trekt de beauty zich weinig aan van deze kritieken en doet ze lekker waar ze zelf zin in heeft. Well, we can’t blame her

Beeld: BrunoPress, Instagram

Misschien ook voor jou:
Zien: zó ziet Geordie Shores Holly Hagan er nu uit 
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram