Je leest het 鈥檛 eerst op Grazia.nl

Dit is hoe Chloe van Geordie Shore er nu uit ziet

Je moet misschien twee keer kijken, maar het is haar toch echt.

Chloe Ferry

Chloe Ferry deed in 2015 haar intrede in Geordie Shore en was vanaf dag één een goede match met de rest van de cast. Inmiddels is Chloe flink veranderd.

Cosmetische ingrepen

Net als haar mede-realitysterren is Chloe in al die jaren flink veranderd. De reality-ster is altijd open geweest over haar cosmetische ingrepen en de tienduizenden euro’s die ze hier aan uit heeft gegeven. Liposuctie, borstimplantaten, fillers, een borstvergroting en borstverkleining, je kunt het zo gek niet bedenken of Chloe is ervoor gezwicht.

Their story

In de spin-off Geordie Shore: their story delen leden van de voormalige cast hun verhaal. Hierin doet Chloe een boekje open over haar onzekerheden en angsten. De ingrepen waren bedoeld als een snelle oplossing naar hét perfecte lichaam en Chloe hoopte daarmee af te zijn van social media trollen. Dat dit niet het geval bleek te zijn werd al snel duidelijk na ladingen aan kritiek.

Sinds de lockdown heeft ze haar mindset compleet veranderd en zich volledig gericht op sporten. Hierdoor zou de realityster klaar zijn met cosmetische chirurgie en zich goed in haar vel voelen zoals ze nu is. You go girl!

Verloving

Enne, het lijkt erop dat Chloe op liefdesgebied niks te klagen heeft. Zo vroeg de 58-jarige zakenman Wayne Lineker haar onlangs ten huwelijk. Benieuwd naar de verlovingsfoto van de twee? Bekijk 'm *HIER*.

Bron: Viva | Beeld: BrunoPress, Instagram

Misschien ook voor jou:
Zien: z贸 ziet Geordie Shores Marnie Simpson er nu uit
Lifestyle
  • Viva
  • BrunoPress, Instagram