Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Denise en Marco doen boekje open over verloving en eerste ontmoeting

'Ik heb hem eerst een jaar niet gesproken.'

Denise en Marco

Na hun deelname aan Temptation Island: Love or leave en een verbroken verloving is de relatie van Denise en Marco een stuk sterker geworden. Met Nick Eshuis blikt het koppel terug op hun deelname en allereerste ontmoeting.

Sterkere band

Hoewel het Temptation-avontuur leek te eindigen met een verloving van het pretty couple, kregen Denise en Marco eenmaal terug in Nederland nog veel voor de kiezen. In de allerlaatste aflevering van Temptation biecht Marco op dat er sprake is geweest van een kus tussen hem en Tahira. Hoewel Denise besloot om haar verlovingsring terug te geven aan Marco, gaat het nu weer hartstikke goed tussen de twee.

"Ik voel dat het sterker is geworden. We bespreken nu alles. Het voelt wel fijner", vertelt Denise. Ze ziet er zelfs nog wel iets positiefs in: "Ergens was het wel goed voor onze band, maar natuurlijk had ik het liever niet op die manier opgelost."

Verloving

Het koppel weet dan ook zeker dat er weer een aanzoek komt – met een nieuwe ring of course. Ook is er nog iets dat Marco de volgende keer anders aan wil pakken: "Ik ga haar niet ten huwelijk vragen voor de camera, nu wordt het lekker intiem."

Mooie vriendschap

Tijdens Temptation zagen we dat Denise het regelmatig gezellig had met Mike, maar hoe zit het nu tussen de twee?

"We praten nog steeds best wel veel met elkaar", vertelt Denise. "Wat dat betreft heb ik er wel een goede vriend aan overgehouden. Ook superlief: toen we terugkwamen had hij Marco meteen gefeliciteerd met onze verloving. Dat was wel attent."

Marco kan dit alleen maar beamen: "Mike is echt een topgozer."

Eerste ontmoeting

Met een nieuwe verloving in het vooruitschiet hebben Marco en Denise veel op naar uit te kijken. Zo laten ze ook al weten dat er een kinderwens is en dat ze samen muziek op willen nemen. Maar voordat ze te ver op de feiten vooruitlopen, blikt het stel nog even terug op hun allereerste ontmoeting. Dat was toevallig genoeg óók voor de camera's.

Denise spotte haar future lover namelijk voor het eerst op een filmset, waar Marco als stuntman werkte en zij als figurant. Daarna verloor ze hem uit het oog, totdat Denise hem plotseling tegenkwam in de sportschool.

“Ik heb hem zeker een jaar niet gesproken. Ik zag hem daar wel elke keer, maar we zeiden niks tegen elkaar", vertelt Denise. Toen de twee op een gegeven moment dezelfde cardioles gingen volgen, was de klik er snel. “Toen sloeg de vonk over!"

Misschien ook voor jou:
Temptations Denise blikt terug op huwelijksaanzoek: ‘Ik kreeg een nare nasmaak’
Showbizz
  • Nick Eshuis
  • Temptation Island: Love or Leave