Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Exclusief! Temptations Marco en Denise geven update over relatie

"We zijn hierdoor alleen maar sterker geworden."

Denise en Marco

Het Temptation Island: Love or Leave-avontuur eindigde voor Marco en Denise anders dan ze hadden verwacht. Gelukkig gaat het inmiddels weer goed met dit pretty couple. In een videoboodschap aan Grazia vertelt het stel hoe het nu met ze gaat.

Kus

Na een romantisch aanzoek op Temptation gingen Marco en Denise dolgelukkig naar huis. Marco had echter na thuiskomst nog steeds contact met single Tahira – met wie hij een goede band had opgebouwd. Als Marco op Tahira’s verjaardag is, gaat het mis. Er is namelijk sprake van een kus tussen de twee. Iets wat bij zowel Denise als Marco niet in de koude kleren ging zitten.

Gelukkig is in de laatste aflevering van Temptation te zien dat Denise en Marco nog steeds samenzijn. Wel geven de twee aan dat hun relatie nog niet is zoals-ie hoort te zijn en verbreekt Denise de verloving. Maar hoe gaat het nu met de twee?

Update

“Ik ben superblij dat Denise me de kans geeft me te bewijzen”, vertelt Marco in de videoboodschap. Enne, het lijkt erop dat Marco dit supergoed doet.

“Iedere dag laat hij zien hoeveel hij van me houdt, hoe attent hij is en hoe lief hij is. Ik zie zijn inspanning en zijn berouw”, deelt Denise. “We zijn hierdoor alleen maar sterker geworden.”

Roddels

Ook willen de twee de lucht klaren over een roddel die onlangs de ronde deed. “Media schreven dat we een relatiebreuk hadden”, begint Marco. “Maar daar is niks van waar”, vult Denise aan. “We zijn constant bij elkaar geweest”, gaat Marco verder. Alle roddels werden Denise bovendien te veel. “De afgelopen tijd was best wel een nachtmerrie voor mij”, vertelt ze. “Ik was boos en verdrietig.”

De lovebirds zijn dan ook opgelucht dat Temptation voorbij is. “Ik blij dat we ons nu weer kunnen focussen op elkaar”, vertelt de zangeres. “We kijken vooruit. De dingen die zijn gebeurd, zijn een les voor me geweest. Nu focussen we alleen nog maar op elkaar”, vult Marco aan.

Benieuwd hoe Denise en Marco terugkijken op hun Temptation-avontuur en wat hun plannen zijn voor de toekomst? Je leest ’t binnenkort op Grazia.nl!

Misschien ook voor jou:
Zien: zó zagen Temptations Denise en Marco er een paar jaar geleden uit
Showbizz
  • Temptation Island: Love or Leave, Instagram