Temptations Denise blikt terug op huwelijksaanzoek: ‘Ik kreeg een nare nasmaak’

"Ik wist meteen dat iets niet in orde was."

De opnames van Temptation Island: Love or Leave in Italië konden voor Denise en Marco niet beter eindigen. Zo ging Marco op één knie voor zijn grote liefde en gingen de lovebirds verloofd naar huis. Toch hield Denise een bittere nasmaak over aan het aanzoek én aan haar Temptation-avontuur. Aan Grazia vertelt Denise er alles over.

Aanzoek

Menig kijker smolt toen Marco zijn grote liefde Denise ten huwelijk vroeg in de allerlaatste aflevering van Temptation. Toch was Denise niet helemaal onder de indruk van Marco's marriage proposal. “De woorden die Marco in de tweede helft van het aanzoek gebruikte, vond ik fantastisch. Hij omschreef me als de liefste, mooiste en zorgzaamste vrouw. Dat vond ik superlief”, begint Denise.

“Maar ik vond het gek dat Marco het er tijdens de eerste helft van zijn aanzoek over had dat hij een bijzonder persoon had ontmoet. En dat hij mede dankzij haar niet meer twijfelde over onze relatie. Dat hij het in mijn aanzoek überhaupt over iemand had die hij net twee weken kende, gaf me een nare nasmaak”, gaat de presentatrice verder.

Felicitaties

Nadat Denise en Marco zich verloofden, stroomden de felicitaties van mede Temptation-kandidaten binnen. “Grote Mike, met wie ik altijd op date ging, stuurde Marco direct een berichtje met gefeliciteerd met jullie verloving. Hij was supervriendelijk en open”, deelt Denise.

Tahira, met wie Marco dan weer een goede band had opgebouwd, stuurde Denise geen berichtje. Iets wat de editor al meteen opvallend vond. “Van Tahira ontving ik niks. Dat vond ik al raar. Ik dacht: ik ben verloofd met degene met wie jij een goede band hebt opgebouwd. Iedereen stuurde me een berichtje, zelfs de meiden die Marco niet goed hadden leren kennen. Dat zij me niks stuurde vond ik al meteen fishy.”

Helemaal als Tahira Marco in Nederland spraakberichten gaat sturen, krijgt Denise een vervelend onderbuikgevoel. “Ze wilde Marco’s aandacht te veel. Ik wist meteen dat iets niet in orde was.”

Kus

Denise's onderbuikgevoel blijkt te kloppen. Marco en Tahira houden in Nederland contact en als Marco op Tahira’s verjaardag is, gaat het mis. Er was namelijk sprake van een kus tussen de twee. Aan het eind van de laatste aflevering van Temptation – die in december is opgenomen – is dan ook te zien dat Denise haar verloving met Marco verbreekt. Toch zetten de twee geen punt achter hun relatie en geven ze aan dat ze aan hun relatie willen werken.

Inmiddels is het stel zo’n twee maanden verder en lijkt hun relatie weer steady te zijn. “Marco moet het vertrouwen nog steeds terugverdienen, maar hij bewijst zich elke dag. We werken hard aan onze relatie en ik heb het gevoel dat onze relatie alleen maar sterker zal worden.”

Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws