Dít is alles wat we weten over het nieuwe koppel van Temptation Island: Love or Leave

Beluister hier de tracks van Temptation Islands Marco

De Temptation Island-deelnemer heeft zelfs een heuse videoclip opgenomen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Marco Temptation Island

Temptation Island: Love or Leave-deelnemer Marco Sleeswijk timmert niet alleen lekker aan de weg als stuntman. Hij blijkt ook nog eens enorm muzikaal te zijn. Good to know: wij zetten een aantal tracks van Marco voor je op een rij.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Iconic Twins

Onder de naam Iconic Twins brengt Marco samen met zijn 'twin' Sudja muziek uit. Het tweetal produceert muziek onder het genre afro beats en booty beats, zoals het duo dit zelf omschrijft.

Het muziekduo deelt op hun gezamenlijke Instagram-account regelmatig video's en foto's van hun ontwikkelingen op het gebied van muziek. Enne, de tracks zijn ook via YouTube te beluisteren. Benieuwd? Je bekijkt de video's hieronder:

Stuntman

Naast zijn passie voor muziek werkt Marco ook als stuntman. Zo liet hij onlangs op Instagram zien dat hij als klein jongetje al in een scène van de populaire serie Flodder verscheen.

Ook heeft hij in een flink aantal grote films mogen spelen. Marco heeft in onder andere Dunkirk, The Hitman's Bodyguard, Baantjer het Begin en Zwartboek als stuntman mogen performen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');