doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Beluister hier de tracks van Temptation Islands Marco

Zien: zó zagen Temptations Denise en Marco er een paar jaar geleden uit

Ook vertelt Denise hoe zij Marco leerde kennen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Denise en Marco

Denise en Marco willen met hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave uitzoeken of ze met de ware zijn. De twee zijn inmiddels een paar jaar samen, maar hoe leerden ze elkaar eigenlijk kennen en hoe zagen ze er aan het begin van hun relatie uit?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ontmoeting

Denise en Marco hebben elkaar een paar jaar geleden in de gym ontmoet. "We hebben elkaar in de sportschool van zijn vader leren kennen", vertelt Denise aan Grazia. Maar eigenlijk had Denise Marco al veel eerder in het vizier. "Ik had hem voor het eerst gespot op de filmset van The Hitman's Bodyguard, omdat hij stuntman is, was hij daar. Ik was daar gaan figureren en moest naast hem gaan staan. Echt supertoevallig dat ik hem daarna in de sportschool tegenkwam."

De twee begonnen te daten en het duurde niet lang voor ze een grote stap in hun relatie zetten. "Na twee weken daten, woonden we al samen. Het voelde zo goed tussen ons dat Marco op een dag niet meer wegging."

Stel

Het is inmiddels een paar jaar geleden dat de twee elkaar leerden kennen. Op het Instagramaccount van Denise zijn dan ook genoeg foto's van de twee van zo'n drie jaar geleden te vinden. Het lijkt erop dat de lovebirds in de tussentijd niet veel zijn veranderd.

Denise en Marco doen mee aan Temptation Island: Love or Leave, omdat ze met hun deelname hun relatie naar een hoger niveau hopen te tillen. Of de relatie van de twee inderdaad Temptation overleefd, is nog afwachten. In de tussentijd doen we het even met deze lieve throwback-foto's:

24 maart 2017: "Home is where you are."
4 september 2017: "From Rome with love."
31 oktober 2017: #powercouple
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');