Jaaaa: nieuw seizoen Love Island op komst!

Temptations Mike blikt terug op dreamdate: 'Jammer dat er veel geknipt is'

"Het is maar goed dat sommige dingen niet zijn uitgezonden."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Grote Mike

Tijdens zijn deelname aan Temptation Island: Love or Leave wist Mike – aka grote Mike – het hart van Denise een klein beetje te veroveren. De twee hadden het erg gezellig samen, maar van de dreamdate hebben wij als kijker maar weinig gezien. Enne, volgens Mike is dat maar goed ook.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Veel geknipt

De dreamdate van Karina en Daryl konden we op de voet volgen, en ook het romantische uitje van Kevin en Kayli werd flink in beeld gebracht. De dreamdate van Mike en Denise kwam daarentegen amper in beeld. In gesprek met Slam! vertelt Mike dat dit eigenlijk best wel jammer is.

"Ik vond het wel jammer dat er veel geknipt is, want ik heb het heel leuk gehad met Denise daar. Het was gezelliger dan het op tv leek. Maar dat was met veel avonden...", begint Mike.

Lapdance

Niet alleen de dreamdate van Mike en Denise werd ons als kijker bespaard. Volgens grote Mike werden er meer beelden niet uitgezonden die voor de kijker best wel interessant hadden kunnen zijn. "We waren altijd aan het dansen, gek aan het doen en gezellig aan het zuipen, maar daar is weinig van laten zien", gaat hij verder.

"Van sommige dingen is het maar beter dat het eruit is geknipt", lacht hij. Waar hij precies op doelt? "Nou er is één moment geweest", begint Mike. "Daar geef ik Denise een lapdance. Angelo is natuurlijk stripper en had het voorgedaan, en toen dacht ik: dat ga ik ook doen. Het is maar goed dat dat niet is uitgezonden." Hmm...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');