Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Denise en Marco over hun toekomst samen: ‘Er komt een nieuw aanzoek’

Ook onthullen de twee of ze spijt hebben van hun deelname.

Denise en Marco

Temptation Island: Love or Leave leverde zowel Denise als Marco mooie momenten op. Helaas bracht hun deelname aan het programma hen ook verdrietige momenten. Zo verbrak Denise haar verloving met Marco. Over en uit was hun relatie daarmee niet. De twee besloten meteen keihard te werken aan hun relatie en kijken uit naar hun toekomst samen.

Toekomstplannen

In de allerlaatste aflevering van Temptation biecht Marco op dat er sprake is geweest van een kus tussen hem en Tahira. Hoewel Denise en Marco allebei meteen aangeven dat ze voor hun relatie willen vechten, besluit Denise haar verlovingsring aan Marco terug te geven. Inmiddels is het alweer een paar maanden geleden dat de opnames van Temptation plaatsvonden en hebben Marco en Denise een sterkere relatie. Zal er in de toekomst dan ook opnieuw een marriage proposal komen?

“We focussen ons nu gewoon op de toekomst”, deelt Marco met Grazia. Het stel wil daarom niet te veel aandacht besteden aan het verleden. “Er zal een nieuw aanzoek komen”, gaat Marco vastbesloten verder. “En dan hoop ik dit keer zonder camera’s”, reageert Denise. “Dat sowieso”, vult Marco aan.

Wachten met het aanzoek

Een tweede huwelijksaanzoek kwam nog niet ter sprake, maar het stel heeft het wel over hun toekomst samen. “Marco zegt dat hij met mij oud wil worden. Verder hebben we het er eigenlijk nog niet zoveel over gehad.”

Toch lijkt het erop dat Marco niet snel weer op één knie zal gaan voor zijn grote liefde. “Ik wil eerst dat deze Temptation-storm overwaait. Ik vind het raar om Denise nu al opnieuw ten huwelijk te vragen. Alles wat er is gebeurd, is nog zo vers; het is te kort geleden. We gaan eerst zorgen dat onze relatie weer helemaal stabiel is voor we die volgende stap willen nemen.”

“Er gaat in de toekomst sowieso een aanzoek komen, maar het moet wel een verrassing blijven”, vervolgt Marco. “Als er een aanzoek komt, wil ik wel dat het nu lekker romantisch en intiem is”, deelt Denise.

Spijt deelname

Hoewel de aanvankelijke trouwplannen van Denise en Marco door Temptation in het water vielen, hebben ze allebei geen spijt van hun deelname aan het programma. ”Nee, sowieso niet”, stelt de accountmanager. “Ik ook niet”, vult Denise aan. “Alles gebeurt met een reden. Bovendien heb ik op Temptation ook veel plezier gehad. Ik denk dat het pas mis ging toen we in Nederland waren”, vertelt Denise met het oog op de kus van Marco en Tahira.

Marco vervolgt dat hij zijn deelname aan Temptation bovendien als leerzaam beschouwt. “Als mensen me vragen: ‘Vond je het leuk?’ of ‘Was het een leuke ervaring?’, dan zeg ik altijd: het was een leerzame ervaring. Dat zeker”, deelt Marco. “Ik had het allemaal wel anders willen doen, maar alles wat er in je leven gebeurt, brengt je tot het punt waar je vandaag de dag staat. Denise en ik hebben van Temptation geleerd en groeien allebei nog steeds. We kunnen er later hopelijk om lachen.”

Misschien ook voor jou:
Zien: dít is de knappe broer van Temptations Denise
Showbizz
  • Tom Cornelissen