doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Ooh la la: Ricky en Jaydi doen boekje open over de eerste nacht zonder camera’s

Temptations Jaydi schenkt klare wijn over ‘ruzie’ met Sorelis en Gulcin

Aha!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jaydi

Er gaan al een tijdje geruchten de ronde dat het niet bepaald botert tussen Sorelis en Gulcin en Jaydi en Ricky. Maar hoe zit de vork precies in de steel? In gesprek met Love Islands Lotte van Leeuwen doet Jaydi uit de doeken wat er nou eigenlijk aan de hand is.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Back to Reality

In de YouTubeserie Back to Reality interviewt host Lotte van Leeuwen deelnemers van Temptation Island: Love or Leave. Dit keer was het de beurt aan Jaydi. Hierin vertelt het model onder andere over ex Sonny, haar nieuwe vriend Ricky én over de vermeende ruzie met Sorelis en Gulcin.

“We hebben eigenlijk geen ruzie”, begint Jaydi hierover. “Er zijn onderling gewoon een paar dingetjes gebeurd via WhatsApp. Daarna hebben we de keuze gemaakt om hen niet meer te volgen (op Instagram, red.)”

Geen vrienden

“Er is niet zoveel aan de hand. Het valt allemaal wel mee”, gaat het model verder. “Er zijn over en weer een paar nare berichtjes gestuurd en toen heb ik de keuze gemaakt om ze niet meer te volgen. Ik dacht: het interesseert me eigenlijk niet meer zoveel wat zij allemaal doen. Andersom is dat hetzelfde.”

Jaydi benadrukt dat er geen ruzie is en dat er verder ook geen sprake is van hard feelings. “We hebben de keuze gemaakt om iedereen in elkaars waarde te laten, maar we hoeven geen vrienden van elkaar te zijn. Het is goed zo.”

Waar de berichtjes precies over gingen? Dat wil Jaydi niet vertellen. “Ricky en ik hebben afgesproken dat we daar niets over los laten. Dat is iets tussen ons en dat houden we lekker zo.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');