Grey’s Anatomy seizoen 17 bekijken? Dat kan op deze manier

Hiermee kom je die lockdown wel door.

Lees ook

Ben jij een groot liefhebber van Grey's Anatomy en wacht je met smart op de afleveringen van het zeventiende seizoen? We can relate. Het gloednieuwe seizoen wordt gelukkig eindelijk in Nederland uitgezonden – en je bekijkt 'm hier.

Nederlandse tv-zender

Hoewel we het liefst op de bank kruipen en het volledige zeventiende seizoen van Grey's Anatomy in één ruk uit willen kijken, is dat helaas niet mogelijk. Het zeventiende seizoen van de ziekenhuisserie is op nog geen enkele Nederlandse streamingdienst beschikbaar, aangezien Talpa in Nederland de rechten heeft gekocht.

Je bekijkt de afleveringen van Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 21.25 uur op Net 5. Al vanaf 2 februari worden de afleveringen hier uitgezonden. Het is nog niet mogelijk om de boel online terug te kijken, maar de ziekenhuisserie wordt wekelijks 'gewoon' op televisie uitgezonden. Is dat even wennen.

Speciale corona-editie

Het zeventiende seizoen van het populaire ziekenhuisdrama staat volledig in het teken van corona. Hoewel de makers hier eerst enorm over hebben getwijfeld, is er uiteindelijk toch voor gekozen om in de serie aandacht te besteden aan de pandemie. Zo is bekend dat personage Meredith Grey een coronabesmetting oploopt tijdens de serie. Ze merkt vervolgens dat haar gezondheid snel achteruit gaat en heeft moeite om bij bewustzijn te blijven.

Niemand minder dan Patrick Dempsey – die de rol van Derek Sheperd also known as McDreamy speelde – is te zien in de derde aflevering van het zeventiende seizoen van de show. Hij verschijnt in één van Merediths gedachten wanneer zij haar bewustzijn verliest. Heftig!

Wil je alvast alle zestien voorgaande seizoenen van Grey's Anatomy bekijken? Dat kan via Videoland of Amazon Prime.

Bron: Streamwijzer | Beeld: Grey’s Anatomy

Laatste nieuws

Zie ook