Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zó ziet Geordie Shores Marnie Simpson er nu uit

Ze ziet er inmiddels heel anders uit.

Marnie Simpson

Marnie Simpson kun je van menig programma kennen. Zo deed de realityster mee aan Celebrity Big Brother, Ex on the Beach en Single AF, maar velen kennen haar natuurlijk als een van de castleden van Geordie Shore. Hoe gaat het nu met Marnie?

Geordie Shore

Marnie werd in 2013 geïntroduceerd als het nichtje van cast member Sophie in Geordie Shore. De destijds achttienjarige bracht behoorlijk wat rumoer met zich mee en het duurde dan ook lang voor ze een vriendschap sloot met de rest van de castleden.

Tot 2018 was ze regelmatig te zien in Geordie Shore. Vervolgens deed Marnie aan menig realityprogramma mee, waaronder het MTV-programma Single AF. In dit programma probeerde ze in 2017 als celebrity een vriend te vinden. Enne, dat lukte!

Casey Johnson

Dankzij het programma leerde de brunette namelijk X Factor-kandidaat Casey Johnson kennen. De twee hebben een paar relatiepauzes gehad, maar zijn nog steeds dolgelukkig samen.

Zo maakten de lovebirds in april 2019 bekend dat Marnie in verwachting was. Op 29 oktober 2019 verwelkomden de new parents een zoon: Rox. Op 23 augustus 2020 maakten de twee wereldkundig dat ze zich hadden verloofd. Wanneer het stel in het huwelijksbootje stapt is nog onbekend.

Bekijk hieronder een paar foto’s van Marnie met haar jonge gezinnetje.

View this post on Instagram

A post shared by Marnie♡ (@marns)

View this post on Instagram

A post shared by Marnie♡ (@marns)

View this post on Instagram

A post shared by Marnie♡ (@marns)

Bron: IMDB, HLN | Beeld: BrunoPress, Instagram

Misschien ook voor jou:
Zien: zó ziet Geordie Shores Holly Hagan er nu uit 
Showbizz
  • IMDB, HLN
  • BrunoPress, Instagram