doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zó ziet Geordie Shores Marnie Simpson er nu uit

Geordie Shores Chloe Ferry stapt in het huwelijksbootje met déze man

De Geordie heeft zich verloofd met haar 33 jaar oudere lover.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Chloe Ferry

Het lijkt erop dat Chloe Ferry uit Geordie Shore de ware gevonden heeft. Onlangs ging de 58-jarige zakenman Wayne Lineker voor de realityster op een knie. Haar future husband poste het nieuws op Instagram en kreeg behalve felicitaties ook flink wat commentaar...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Huwelijksbootje

Op een Instagramfoto van Wayne zien we het tweetal samen poseren. Om de vinger van Chloe pronkt een giga diamanten ring. "She said yes!", schrijft Wayne bij de foto. "Ik hou van je Chloe", gaat hij verder.

De man die het hart van Chloe heeft gestolen is zakenman van beroep. Hij is in het bezit van flink wat nachtclubs en bars, voornamelijk op Ibiza. Hoewel de twee overduidelijk heel gelukkig zijn met elkaar, roept de foto ook flink wat reacties bij hun volgers op.

Leeftijdsverschil

Chloe is op dit moment 25 jaar oud en is hiermee 33 jaar jonger dan Wayne. De reacties onder de post zijn dan ook niet mals. "Dit moet een grap zijn", en "Jullie denken dat wij op ons achterhoofd zijn gevallen", reageren volgers onder de post.

De Geordie lijkt de reacties compleet te negeren reageert onder de foto: "Ik hou van jou." Ook de zoon van Wayne, Sean, reageert. Hij laat weten dat het koppel duidelijk al een tijdje samen is. "Ik kan nauwelijks bevatten hoe lang we dit geheim hebben moeten houden", schrijft Sean. Het koppel leerde elkaar kennen tijdens de opnames van het programma Celebs Go Dating. De twee besloten vervolgens samen in thuisquarantaine te gaan. En tja, de rest is geschiedenis.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');