Geordie Shores Gaz Beadle stapt in het huwelijksbootje

Gaz geeft het jawoord aan zijn bloedmooie vriendin Emma.

Geordie Shores Gaz Beadle – die eigenlijk gewoon Gary Beadle heet – is no longer single and ready to mingle. De Britse realityster is namelijk in het huwelijksbootje gestapt met de liefde van zijn leven, Emma Mcvey.

Happy family

Waar Gary het in de vijftien(!) seizoenen van Geordie Shore vooral gezellig had met Charlotte Crosby en veel (maar dan ook écht veel) andere ladies in de Britse clubs, is hij in de afgelopen vijf jaar echt gesetteld. De Geordie is dolgelukkig met de knappe Emma en deze relatie werd afgelopen weekend bezegeld met een ring.

De twee kids van Emma en Gary, Primrose (1,5) en Chester (3), mochten ook bij de huwelijksceremonie zijn. En volgens een bericht van The Sun verliep dit niet helemaal zoals gepland.

Coronavirus

De twee kids hebben de afgelopen 1,5 jaar voornamelijk thuis doorgebracht, vanwege de uitbraak van het coronavirus. Een grote groep volwassenen in dezelfde ruimte, zijn de twee kinderen van Gary en Emma dan ook niet gewend. Het huwelijk van het koppel telde zo'n 90 mensen, en dit zorgde voor behoorlijk wat paniek bij de twee kinderen.

Eindstand: Gary en Emma gaven elkaar het jawoord met hun kids in tranen op de arm. Toch vond het koppel dit alleen maar bijzonder. “Wanneer onze kinderen verdrietig zijn, dan zijn ze graag bij Emma of mij. Op zo'n moment hebben ze onze liefde nodig, en dat geven we aan hen, no matter what. Ook wanneer we middenin een huwelijksceremonie zitten”, vertelde Gary aan The Sun.

Gary vroeg zijn grote liefde Emma in 2019 ten huwelijk en afgelopen weekend gaf het tweetal elkaar dan eindelijk het jawoord. “Mr and Mrs. We did it”, deelt Gary op Instagram.

Bron: The Sun | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws