Temptations Jaydi schept duidelijkheid over romance met Ricky: ‘Dit is hem’ 

Ooh la la: Ricky en Jaydi doen boekje open over de eerste nacht zonder camera’s

Ook onthult het tweetal hun mooiste herinnering aan Temptation Island.
Ricky Jaydi

Lovebirds Ricky en Jaydi voelden al vanaf de eerste aflevering van Temptation Island: Love or Leave een enorme aantrekkingskracht. Steamy bedscènes van het koppel werden de kijker echter bespaard. Maarre, hoe waren die eerste momenten zonder cameraploeg om hen heen?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Chemistry

Grazia zoomde met Ricky en Jaydi om het koppel het hemd van het lijf te vragen. Want één ding was tijdens dit seizoen van Temptation Island sowieso duidelijk: de twee hadden vanaf de eerste dag al een bepaalde chemistry. Maar ondanks deze aantrekkingskracht dook Ricky niet meteen bovenop de knappe Jaydi.

“Ik wilde geen cliché praatje met haar hebben”, legt hij uit. “Ik trok me een beetje terug, en keek dan af en toe naar Jaydi. Dan keek ze terug en moest ze lachen. Toen dacht ik: onze tijd komt nog wel. Het was gewoon vrij duidelijk dat Jaydi en ik een aantrekkingskracht hadden." Ook Jaydi voelde een bepaalde spanning wanneer zij pretty Ricky in zijn ogen aankeek. “Ik dacht wel meteen: oei, deze jongen gaat het mij heel moeilijk maken.”

Geen camera's

Wat de leukste momenten waren tijdens hun deelname? “Dat waren de ritjes in het busje”, roept Ricky meteen. Uh, busje? “Ja, dat was echt het leukste – en meest spannende – tijdens Temptation. We reden dan naar de locatie van de date en de camera’s stonden dan niet aan. Dan waren wij continu aan het kletsen met elkaar.”

“De regisseur zei dan op een gegeven moment dat we moesten stoppen met praten, aangezien dit natuurlijk voor het programma gefilmd moest worden. Soms duurde zo’n rit wel een uur; dan keken we elkaar gewoon een uur lang zó diep in de ogen aan. Dan voelde je: dit gaat helemaal mis”, biecht Ricky op. “En tja, zodra de camera’s weer aangingen deden we dan weer heel netjes en fatsoenlijk.”

Vuurwerk

Voor het koppel huiswaarts keerde na de laatste opnames, verbleven de kandidaten nog één nacht in een hotel. “Jaydi en ik werden toen al gezien als setje, dus daarom mocht ik ook mee naar het hotel waar de andere koppels verbleven”, legt Ricky uit.

Of er tijdens hun eerste nacht zonder camera's sprake was van firework in de slaapkamer? “Tja, ik denk dat iedereen dat antwoord wel kan raden. Er is op Temptation Island niks gebeurd, en dat duurde twee weken”, legt Jaydi uit. Enne, dat klopt inderdaad. We voelden de vonken regelmatig van onze tv-schermen spatten, maar toch wisten de twee zich in te houden.

“We hebben er altijd heel erg open gepraat. Je voelt dat die aantrekkingskracht er is, maar we wilden gewoon nog geen sex hebben. Als je het wel doet, ben je voor altijd die persoon die op televisie sex heeft”, legt Ricky uit. Met een flinke portie geduld eindigde het koppel dan eindelijk samen in de hotelkamer. “Dan ben je eindelijk samen zonder cameraploeg in de buurt. Tja, dan is het één plus één is twee”, lacht Jaydi.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');