Jaydi onthult of ze een intieme nacht had met Ricky op Temptation Island

Lovebirds Ricky en Jaydi over toekomstplannen: ‘We hebben een kinderwens’

De lovebirds delen alles over hun kijk op de toekomst.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ricky Jaydi

De dolverliefde Ricky en Jaydi zijn sinds hun Temptation-avontuur een happy couple. Na hun terugkomst in Nederland trok Jaydi meteen bij Ricky in huis, en sindsdien is het koppel meer dan happy met elkaar. Grazia zoomde met het tweetal om een blik op de toekomst te werpen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Kinderwens

Hoewel het leeftijdsverschil an sich tussen Ricky en Jaydi geen problemen met zich meebrengt, zorgt dit er bij de twee wel voor dat ze goed over de toekomst nadenken. “Ricky is natuurlijk al 33 en ik 22”, begint Jaydi openhartig.

De twee vertellen eerlijk dat ze later enorm graag ouders willen worden. “We hebben wel echt een kinderwens”, gaat het model verder. Uiteraard is het koppel realistisch en willen ze vooral niet op de zaken vooruitlopen. “Het moet allemaal niet te snel gaan.”

Verhuizen

De twee waren nog maar net in Nederland en namen al meteen een sprong in het diepe. Jaydi trok bij Ricky in, aangezien zij voor haar deelname aan Temptation bij Sonny woonde. “Het huis is perfect voor twee personen, maar met kinderen erbij wordt het wel heel erg krap. Onze eerste stap is daarom zoeken naar een groter huis en sparen om de boel helemaal in te richten.”

Uiteraard beseffen de lovebirds dat ze niet à la minute zullen verhuizen. Enne, dat is ook niet iets waar ze op dit moment naar streven. “Het moet allemaal stap voor stap gaan. We zien wel hoe het loopt.” Cute!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');