Jaydi onthult of ze een intieme nacht had met Ricky op Temptation Island

Ricky en Jaydi over sensatie rondom Temptation Island: ‘Het gaat van kwaad tot erger’

De twee willen zich vooral niet mengen in al het drama rondom Temptation Island.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ricky Jaydi

We kunnen er niet omheen: dit jaar bracht het seizoen van Temptation Island: Love or Leave een flinke hoeveelheid sensatie met zich mee. Hoewel er aan de gossips over verschillende deelnemers geen einde lijkt te komen, zien we Jaydi en Ricky hier geen deel van uitmaken. Aan Grazia vertelt het koppel hoe dit komt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Leuke tijd gehad

We zoomden met Ricky en Jaydi om samen met het koppel terug te blikken op hun deelname aan het programma. De twee hebben een fantastische tijd achter de rug, en zagen hun tijd in Italië als een vakantie met een grote vriendengroep. Eenmaal terug in Nederland spreken de twee nog regelmatig met hun nieuwe vrienden.

“Je spreekt de een natuurlijk meer dan de ander”, begint Ricky. “Sommige deelnemers zie je eigenlijk gewoon als vakantievrienden, en die spreek je na een vakantie ook niet altijd meer. Maar dat is ook prima, we hebben zo’n leuke tijd gehad met iedereen.”

Sensatie

De roddels over Temptation Island voeren de laatste tijd op verschillende media de boventoon. Of het nu uitgelekte screenshots van WhatsApp-gesprekken zijn, of verwijten die de singles naar elkaar maken in Instagram Stories: it’s a lot. Ook Ricky en Jaydi is dit niet ontgaan.

“Er zijn de laatste tijd heel veel dingen gaande. Het is gewoon te veel om op te noemen en het is ook bijna niet te volgen”, begint Jaydi. “Onderling wordt er weleens gebeld met elkaar. Dan moet iemand zijn ei kwijt en dat hoor ik dan wel aan."

“Ik vind het zonde, we waren echt een leuke groep. De dingen die besproken worden hoeven echt niet per se allemaal op Instagram. Als je dat gewoon voor jezelf houdt, dan heeft ten minste niet iedereen er een mening over. Het gaat nu echt van kwaad tot erger. Dan denk ik: wanneer houdt het dan op?”

Het koppel heeft dan ook al gauw besloten zich er niet mee te bemoeien. “We hebben het druk zat met elkaar en onze eigen dingen. Het is gewoon hartstikke veel gedoe", deelt Jaydi.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');