Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Temptation Island: Love or Leave krijgt een tweede seizoen

Dit is nu al het beste nieuws van de dag.

Temptation Island

Het einde van Temptation Island: Love or Leave is aangebroken. En we begrijpen maar al te goed dat je hierdoor even niet weet what to do – en wat te kijken? Gelukkig heeft presentatrice Monica Geuze goed nieuws: er komt een tweede seizoen!

Speciale oproep

Ja, je leest het goed. Temptation Island: Love or Leave krijgt een gloednieuw seizoen – inclusief nieuwe koppels en singles. In een video van RTL Boulevard vertelt presentatrice Monica dat het nieuwe seizoen in aantocht is en er daarvoor ook een flink aantal nieuwe deelnemers nodig zijn.

"Temptation Island: Love or Leave komt terug. En voor een nieuw seizoen zijn we op zoek naar nieuwe koppels én vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde", horen we Monica zeggen.

Zelf meedoen

Volgens Monica en Kaj is de Love or Leave-editie van Temptation Island een stuk serieuzer dan de 'normale' Temptation-seizoenen. Maar ondanks dat het een ultieme relatietest is, zouden de presentatoren zelf niet meedoen aan het programma, zo wisten ze eerder aan Grazia te vertellen.

“Op dit moment voel ik absoluut geen behoefte om mijn relatie te testen”, deelde Monica een aantal maanden geleden. “Robbert en ik zijn nu zeven maanden samen en heel gelukkig. Onze stellen (de stellen die meededen aan het afgelopen seizoen, red.) doen mee omdat ze zich afvragen of ze met elkaar door willen. Mochten wij in de toekomst ooit die twijfel voelen, dan is deze editie de perfecte versie om aan mee te doen. Maar dat is niet aan de orde. Ik wil mijn relatie niet op het spel zetten, voor niets.”

Misschien ook voor jou:
Deze Temptation Island-deelnemer heeft ook een OnlyFans-account
Lifestyle
  • RTL Nieuws
  • Temptation Island: Love or Leave