Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Imen onthult of ze ooit weer mee wil doen aan een realityprogramma

Ook vertelt ze over haar vriendschapsbreuk met Raphaella.

Imen

Het is alweer een tijdje geleden dat Imen meedeed aan Love Island. In gesprek met Grazia gaf de beauty al eens aan dat Love Island – ondanks dat ze naar huis ging met een gebroken hart – een avontuur was om nooit te vergeten. Zou ze openstaan om opnieuw mee te doen aan een realityprogramma?

Q&A

Imen hield onlangs weer een Q&A in haar Instagram Stories. Haar followers stelden haar hun prangende vragen, die de make-up artist vervolgens beantwoordde. Zo is iemand benieuwd of Imen mee zou willen doen aan Ex on the Beach, maar dat ziet ze niet bepaald zitten. “Nee, ik wil nooit meer meedoen aan een realityprogramma.”

Wel zou de influencer in de toekomst een programma willen presenteren. “Ik zou graag een tv-programma willen presenteren; een kinderprogramma zou ik supertof vinden. Wie weet in de toekomst."

Raphaella

Ook wordt Imen aan de tand gevoeld over haar vriendschapsbreuk met Raphaella. Zo is iemand benieuwd hoe het nu tussen de twee gaat. “Zoals bekend is, spreken Raphaella en ik elkaar niet meer”, begint Imen. “Het contact is na terugkomst van Love Island vervaagd.”

“Raphaella heeft een aantal problemen benoemd waar ik een andere kijk op heb. Ik heb geen zin om mijn tijd en energie in dit soort ‘problemen’ te stoppen. Nogmaals: ik wens Raphaella het beste, maar het is beter als wij beide ons eigen pad bewandelen.” Hmmm...

Misschien ook voor jou:
Imen blikt terug op Love Island-avontuur: ‘Ik heb veel over mezelf geleerd’
Showbizz
  • Love Island