Déze Sex Education-ster scoort hoofdrol in Bridgerton seizoen 2

Wat zou Lady Whistledown hierover schrijven?

Lees ook

In het tweede seizoen van Bridgerton zal een nieuw personage haar intrede maken in the ton. Niemand minder dan Sex Education-actrice Simone Ashley zal in het vervolg een van de hoofdrollen op zich nemen.

Anthony

Het tweede seizoen van Bridgerton zal gaan over Anthony Bridgerton (gespeeld door Jonathan Bailey) en zijn zoektocht naar de liefde. Deadline meldt dat Simone zijn love interest Kate Sharma gaat spelen.

Volgens Deadline is Kate nieuw in Londen. Ze is slim en laat niet met zich spelen – ook niet door Anthony. In de Bridgerton-boeken heet het karakter van Simone eigenlijk Kate Sheffield. De producenten willen in de serie echter een verwijzing maken naar de Indiase achtergrond van de actrice en daarom is haar achternaam veranderd naar Sharma.

Volgens het Amerikaanse blad zullen Jonathan en Simone de nieuwe hoofdrollen op zich nemen, waardoor we minder zullen zien van seizoen één hoofdpersonages Simon (Regé-Jean Page) en Daphne (Phoebe Dynevor).

Sex Education

Simone is zeker geen onbekende in de acteerwereld en heeft al een indrukwekkend portfolio opgebouwd. De actrice speelt de rol van Olivia in Sex Education en was ook te zien in de series Because the Night en Broadchurch.

Netflix maakte eerder al bekend dat de cast en crew in de lente van 2021 zal terugkeren naar de set van Bridgerton. Wij kunnen in elk geval niet wachten op het tweede seizoen!

Bron: Just Jared | Beeld: Bridgerton, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook