Slecht nieuws voor Bridgerton-fans

Bridgertons Phoebe Dynevor openhartig over hechte band met Regé-Jean Page

"We zijn goede vrienden geworden."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bridgerton

Phoebe Dynevor en Regé-Jean Page vertolken de rol van Daphne Bridgerton en Simon Hastings in de Netflix-hit Bridgerton. De twee hebben in de serie een hartstochtelijk huwelijk, maar hoe is hun band in het echt?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Goede band

Phoebe en Regé-Jean hebben regelmatig contact met elkaar. “Helaas is hij nu in Los Angeles, maar we praten veel met elkaar”, deelt Phoebe met The Guardian. “We hebben zoveel tijd met elkaar doorgebracht tijdens de repetities, dat we goede vrienden zijn geworden.”

De Bridgerton-sterren hebben allebei al veel acteerervaring, toch zorgde Bridgerton voor hun grote doorbraak. “Het was een groot moment in ons leven, op veel verschillende manieren. We waren allebei heel nerveus.”

Relatie

Dat Phoebe en Regé-Jean een goede band hebben, was velen niet ontgaan. Even deden dan ook geruchten de ronde dat de twee aan het daten waren. Helaas zit een real-life romance tussen Bridgerton’s leading couple er niet in.

“Alle vonken die oversloegen kwamen van het prachtige script dat we kregen. Ik denk dat die vonken meer dan genoeg zijn”, reageerde Regé-Jean onlangs in een interview met Access.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');