Temptations Liyah geeft haar ongezouten mening over Karina en Darryl

Temptations Karina over fling met Daryl: 'Het was oppervlakkig'

De lovestory tussen Karina en Daryl was maar van korte duur.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Karina Daryl

De fling tussen Karina en Daryl heeft tijdens Temptation Island: Love or Leave flink wat teweeg gebracht. Karina maakte het uit met Gregory en dook tussen de lakens met Daryl. Of de twee nu een happy couple zijn? Daar lijkt het niet op...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Oppervlakkig

In de een na laatste aflevering van Temptation Island werden Karina en Gregory bij het kampvuur herenigd. De emoties liepen héél hoog op, en even waren we blij dat we niet in de schoenen van presentatoren Kaj of Monica stonden.

Niet alleen beschuldigden de twee elkaar van vreemdgaan tijdens Temptation, ook werden er oude koeien uit de sloot gehaald. Dingen over vreemdgaan (in een garage?) – waar wij als kijker nog nooit iets over hadden gehoord. Eén ding was wel duidelijk: Karina en Gregory zijn finito.

Drie maanden later

In diezelfde aflevering zagen we Karina en Gregory in hun hometown Rotterdam. Deze scène werd drie maanden later opgenomen, om te zien hoe de relatie tussen het tweetal er na hun deelname aan Temptation uitziet. Enne, hier laat Karina ook het een en ander los over haar kortstondige fling met Daryl.

"Ik was benieuwd of iemand anders mij net zo goed kon laten voelen, als dat Gregory altijd deed", begint Karina. Tijdens haar verblijf in het zonnige Italië kreeg ze het steeds gezelliger met de knappe Daryl. Maar of dit ook echt liefde was? "De band tussen mij en Daryl was wel een beetje oppervlakkig. Het gevoel dat hij mij gaf, was niet hetzelfde als dat ik van Gregory kreeg. Het was meer lust dan liefde."

Naar eigen zeggen is Karina allesbehalve blij met haar beslissingen. "Ik had mijn relatie met Gregory niet uit moeten maken in een videoboodschap. En ja, ik voel me heel schuldig over wat ik heb gedaan op de dreamdate." Aiii...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');