Zien: zó zag Temptations Daryl er vroeger uit

De personal trainer onderging een indrukwekkende transformatie.

Het lijkt erop dat Temptations Karina single Daryl wel ziet zitten. Niet zo gek, aangezien de personal trainer good looking is én haar aan het lachen maakt. Wij waren dan ook benieuwd wat Daryl zoal in het dagelijks leven doet, en kwamen in onze zoektocht een indrukwekkende transformatiefoto tegen.

Personal trainer

Daryl Yngard is 24 jaar, studeert rechten én mag zichzelf personal trainer noemen. Hij is dan ook regelmatig in de gym te vinden om zich daar in het zweet te werken. En dat is nog niet alles. Zo staat de rechtenstudent ook nog eens als atleet onder contract bij My Protein NL.

Daryl is niet simpelweg op zoek naar een fling. Zo wil hij een stabiele, vaste relatie en verkiest hij het innerlijk van een vrouw boven het uiterlijk. Wij snappen wel dat Karina een oogje op Daryl heeft.

Transformatie

Je kunt dus wel stellen dat Daryl een sportieve jongen is. Enne, al dat trainen heeft voor Daryl ook zijn vruchten afgeworpen als het gaat om het opbouwen van spiermassa. Zo deelde de rechtenstudent onlangs een foto op Instagram van hoe hij er vroeger uitzag en hoe hij er nu uitziet.

Sometimes the hardest part of the journey is believing you’re worthy of the trip. Wel all had to start somewhere”, schreef de spierbundel in de caption op Instagram. Bekijk hieronder de indrukwekkende transformatiefoto.

@darylyngard / Instagram

Benieuwd naar meer foto’s van Daryl? *HIER* kun je zijn Instagramaccount vinden.

Beeld: RTL, Instagram @darylyngard

Laatste nieuws