Zien: dit is de trailer van de Netflix-documentaire van Snelle

De documentaire geeft een bijzonder kijkje achter de schermen.

Lees ook

Groot nieuws voor Snelle! De rapper is namelijk de eerste Nederlander die een documentaire krijgt op Netflix. Ook goed nieuws voor ons, want de eerste trailer van zijn docu Zonder jas naar buiten is nu te zien. Enne, die ziet er veelbelovend uit.

Netflix-documentaire

Een paar jaar geleden had nog nooit iemand van rapper Snelle gehoord, maar nu kunnen we niet meer om hem heen. Met hits als Scars, Plankgas, Ze Kent Mij en In De Schuur werd hij in 2020 al uitgeroepen tot de meest gestreamde artiest van Nederland. Daarnaast kan hij zich nu ook de eerste Nederlandse artiest met een Netflix Original documentaire noemen. In deze docu zien we hoe Snelles leven er van dag tot dag uitziet in aanloop naar de lancering van zijn nieuwe album.

Op zijn Instagram deelt Snelle nu de eerste trailer van zijn documentaire Zonder jas naar buiten. “Best wel spannend”, laat de rapper weten. “Maar ook mega vet om straks ons hele verhaal te delen.” Hij laat weten dat er nog hard wordt gewerkt aan de documentaire, zodat wij die hopefully binnenkort kunnen bekijken.

Behind the scenes

De trailer van de nieuwe documentaire belooft in ieder geval al veel goeds. Zo zien we heerlijke behind the scenes beelden van opnames, optredens en gezellige momenten met vrienden. Ook zien we bekende vrienden Maan, Acda & De Munnik en Suzan & Freek voorbijkomen.

Benieuwd geworden? Je bekijkt de trailer van Snelles documentaire hieronder:

Beeld: Brunopress | Video: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook