Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Sonny open over plannen rondom zijn documentaire

Aha!

Sonny

Sonny Lorenzo deelde onlangs al dat hij met meerdere partijen in gesprek is over een documentaire. Maar wat kunnen we precies verwachten van een docu? In Temptation Love Therapy deelt Sonny zijn plannen met host Gwen van Poorten.

Temptation-avontuur

Sonny verliet Temptation Island: Love or Leave helaas vroegtijdig. Zijn Temptation-avontuur liep anders dan hij voor ogen had en hij ging met een gebroken hart naar huis. Toch probeert Sonny niet bij de pakken neer te zitten.

“Ik ben van mening dat je te allen tijde in je leven het geluk moet najagen. Ik ben nu ook mijn geluk aan het najagen.”

Plannen

Sonny wil zijn geluk najagen door anderen te helpen. Zo heeft hij onlangs de website Team Sunshine op touw gezet. Hierop verkoopt hij merchandise en videoboodschappen, de winst van deze producten gaat naar het goede doel.

Ook is hij nog met andere plannen bezig. Zo lijkt het erop dat Sonny, jawel, daadwerkelijk zijn eigen documentaire krijgt. Aan Gwen vertelt hij waarom hij zo graag een docu wil maken. “Ik vind het wel zo eerlijk als Nederland de échte Sonny ziet.”

Bovendien wil hij mensen die het moeilijk hebben graag een hart onder de riem steken. “Ik vind het belangrijk om mensen te laten zien dat het leven kort is. En dat als je positief bent, er ook positieve dingen gebeuren”, liet hij onlangs weten aan Grazia.

Misschien ook voor jou:
Temptations Sonny openhartig over toekomstplannen
Showbizz
  • Temptation Love Therapy
  • Temptation Island: Love or Leave