Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Déze acteur keert terug in GTST

Het geliefde personage maakt voor even een comeback.

Alkan Çöklü

Stonden de tranen in je ogen toen Amir Nazar Meerdijk verliet voor Lesbos? Dan hebben wij goed nieuws. Alkan Çöklü, die Amir speelt, maakt namelijk een comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Comeback

Schrijf woensdag 17 februari maar vast in je agenda, want de nieuwste aflevering van GTST wil je niet missen. Hierin kruipt Alkan namelijk weer eventjes in de huid van Amir. Te zien is hoe Amir in een videobelletje zijn vrienden en familie inlicht dat hij heeft besloten om op Lesbos te blijven.

Enne, daar is Nina niet bepaald happy mee. Amir is natuurlijk de biologische vader van haar zoontje Max. Nina vreest dan ook dat de kleine knul het erg moeilijk gaat krijgen met het gemis van Amir. Toch heeft hij zijn besluit gemaakt en is vastbesloten: de kindjes op Lesbos hebben hem harder nodig dan zijn biologische zoon.

Kort, maar krachtig

Het is alweer een tijdje geleden dat we Amir zagen in de soapserie. Hij vertrok in november 2020 naar Lesbos. Hiermee kwam er na ruim drie jaar een einde aan de GTST-carrière van Alkan. Doodzonde, als je het ons vraagt. Toch was het volgens de schrijvers een bewuste keuze om de weg vrij te maken voor nieuwe verhaallijnen en personages. Eerder moesten Amirs ex-vrouw Sjors en haar dochter Lana plaats maken.

Hoewel de comeback van Alkan dus maar van korte duur is, kunnen wij niet wachten om hem weer te zien. Kun je nou niet wachten op 17 februari? Dan kun je de aflevering nú al bekijken op Videoland.

Misschien ook voor jou:
Déze GTST-actrice neemt afscheid van Meerdijk
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Brunopress