doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dit GTST-koppel moest hun relatie geheim houden

Déze GTST-actrice neemt afscheid van Meerdijk

De laatste aflevering waarin ze te zien is, staat al op Videoland.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bo Maerten

Bo Maerten maakte ongeveer een jaar geleden haar intrede als Amelie Hendrix in Goede Tijden, Slechte Tijden. De gastrol van de actrice zit er inmiddels op en ze zwaait Meerdijk een klein jaar na haar GTST-debuut vaarwel.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Afscheid

Bo speelde de rol van Amelie, die de veilingmeester was in Ludo’s veilinghuis. Helaas is er een eind gekomen aan de gastrol van Bo. Zo heeft ze de laatste opnames voor de soap er al opzitten en staat de laatste aflevering waarin ze te zien is inmiddels op Videoland.

In de aflevering van maandag was te zien dat Bo’s personage Amelie een afscheidsvideo voor Nina opneemt. Richard en Billy wisten tijdens een veiling geld weg te sluizen en door hun snode plan wijzen ze Amelie hier als schuldige van aan. In haar afscheidsvideo aan Nina ‘bekent’ ze dan ook dat zij er met het geld vandoor is.

In de aflevering die vanavond wordt uitgezonden – maar al wel op Videoland staat – is te zien dat Amelie Meerdijk definitief verlaat.

Mommy to be

Bo verscheen voor het eerst in maart 2020 op de buis als Amelie Hendrix in GTST. In december 2020 maakte ze het heuglijke nieuws bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje.

Daarnaast was ze ook bezig met de opnames van Zwanger & Co. In deze film speelt ze een student die onverwachts zwanger raakt. Tijdens de opnames was ze dus écht zwanger. Inmiddels is Bo op de helft van haar zwangerschap.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');