Zien: Alkan Çöklü uit GTST heeft een flinke metamorfose ondergaan

Fans onder de indruk van afgetraind lichaam Alkan Çöklü: 'Niks coronakilo's'

Alkan deelt op Instagram een foto van zijn afgetrainde lijf.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Alkan Çöklü

Alkan Çöklü wist zijn volgers gisteravond te verrassen met een sexy foto. De voormalig GTST-acteur heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten en showt zijn afgetrainde lijf aan zijn volgers op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

"Niks coronakilo's"

Op de foto zien we Alkan poseren voor een gele muur. Uiteraard is dit niet het enige opvallende aan de foto. We kunnen namelijk niet om de zichtbare abs van de acteur heen. "War season", begint hij bij de foto. "Niks coronakilo's, you can start today."

Dat de acteur zich niets aantrekt van het sluiten van de sportscholen moge duidelijk zijn. De home workouts van Alkan blijken namelijk ook veel goeds te doen voor zijn lichaam.

Transformatie

Al eerder deelde Alkan een foto van zijn afgetrainde lijf op Instagram. De acteur wist toen te vertellen dat hij na de laatste GTST-opname vier maanden lang keihard wilde gaan trainen. Enne, dit heeft zijn vruchten afgeworpen.

Onder de foto van Alkan stromen de positieve reacties binnen. "Doe even normaal joh!", "Wat een lijf", "Knappe man" en "Uhm, hallo dan!", klinkt het in de reacties.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');