doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Binnenkort opnieuw grote veranderingen bij GTST

De soap gaat opnieuw op de schop.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
GTST

Hoewel Goede Tijden, Slechte Tijden begin dit jaar al een keer op de schop is geweest, kondigt RTL-directeur Peter van der Vorst aan dat er opnieuw een aantal veranderingen voor de soap zitten aan te komen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Veranderingen

De makers van GTST kondigden eind vorig jaar aan dat de soap er dit jaar heel anders uit zou gaan zien. Bekende gezichten uit het verleden keerden op miraculeuze wijze terug in Meerdijk, terwijl andere castleden de serie helaas moesten verlaten.

Look and feel

Deze veranderingen werden destijds ingevoerd om de lage kijkcijfers weer op te krikken, maar nu de kijkcijfers weer zijn gestegen besluit RTL alsnog op de soap door de wasstraat te doen. In augustus liet van der Vorst nog weten dat de serie herkenbaarder moest worden. "Misschien is het te luxe geworden – moeten er weer meer boterhammen met pindakaas gegeten worden”, aldus Peter destijds.

Maar er is meer. Komend voorjaar wordt de soap opnieuw onder de loep genomen. "Er staan komend voorjaar nog wat verrassingen op stapel en dan gaan we ook de look and feel van de serie aanpassen", vertelt de directeur. Hmm... We zullen nog even moeten wachten, willen we weten wat die verrassingen precies gaan zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');