Wow: Love Islands Eilish onherkenbaar op oude foto

Eilish Flesch openhartig over relatie met Gianni: ‘Ook wij hebben onze struggles’ 

"Ik werd laatst overspoeld met berichten of het uit was."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Eilish en Gianni

De Belgische Gianni en Nederlandse Eilish zijn na hun Love Island-avontuur nog steeds happily in love, maar dat betekent heus niet dat hun relatie alleen maar over rozen gaat. Zo vertelt Eilish dat ook zij en Gianni af en toe hun struggles hebben.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Back to reality

Gianni en Eilish leerden elkaar zo’n vijf maanden geleden kennen, toen ze nog samen in hun Love Island-bubbel zaten. Dat ze elkaar bij terugkomst in Nederland en België off-camera beter moesten leren kennen was dan ook helemaal nieuw voor ze. “We zaten weken op elkaars lip. Toen we terugkwamen dacht ik wel even: nu is het voor het echie," deelt Eilish met Grazia.

“We hebben thuis allebei zo’n ander leven. Je hebt natuurlijk wel een beeld van elkaars leven in je hoofd, maar dat is toch altijd weer anders. Dat was wel wennen in het begin.”

Social media

Tijdens Love Island werd de romance tussen Eilish en Gianni continu onder de loep genomen. Ook op social media vinden followers van de twee het leuk om nog steeds een kijkje in het privéleven van de lovebirds te krijgen. Toch heeft dat zo z’n nadelen. “Ik zei laatst nog tegen Gianni dat ik soms wel het gevoel heb dat we iets van ons op Instagram moeten laten zien. Als je dat niet regelmatig doet, gaan mensen denken dat er iets is.”

“Een tijdje geleden hadden we allebei zo’n twee weken niks met elkaar gepost op Instagram. Ik werd vervolgens overspoeld met berichten of het uit was. Mensen gingen er een eigen verhaal aanhangen. Toen dacht ik wel even: wow, dat ging snel.”

Gelukkig zitten Eilish en Gianni er niet mee als zulke geruchten de ronde doen. “We weten zelf beter en wij kunnen er wel om lachen. Als je daar te veel mee zit, maak je jezelf alleen maar gek.”

Struggles

Hoewel Eilish en Gianni een steady relatie hebben, geeft de blondine toe dat hun relatie heus niet op elk moment van de dag over rozen gaat. “Het lijkt allemaal altijd zo mooi op Instagram, maar een woordenwisseling zet je natuurlijk niet even op social media. Wij hebben ook weleens onze struggles; een goede relatie kan ook niet altijd goed gaan", verklaart Eilish.

“We zijn allebei best koppig. Ik weet precies wat ik wil en Gianni ook. Ik laat het merken als ik het ergens niet mee eens ben en Gianni laat dan zeker niet over zich heen lopen." Gelukkig is hun woordenwisseling nog nooit uitgelopen tot een ruzie. “Er zijn weleens momenten dat je je aan elkaar stoort. Dan denk je: nu even niet. We laten elkaar dan even met rust, maar het is niet zo dat we elkaar gaan negeren. We hebben het daarna altijd even over wat er is gezegd, en dan komt het altijd heel snel weer goed."

Enne, dat Gianni niet over zich heen laat lopen, is bovendien net hetgeen wat Eilish wil in een man. “Gianni is iemand die tegengas biedt, die me uitdaagt. Dat heb ik wel echt nodig.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');