Love Island: What Happened Next UK staat nu op Videoland

In de reünie zien we hoe het nu met de deelnemers van de zes seizoenen gaat.

Ben jij altijd al benieuwd hoe het met de koppels uit Love Island UK gaat? Dan hebben wij goed nieuws. Videoland trakteert namelijk op een heuse miniserie met een reünie van de afgelopen zes seizoenen van Love Island UK. Hoe heerlijk is dat?

Reünie

In de miniserie Love Island: What Happened Next? blikken de programmamakers terug op de eerste zes seizoenen van Love Island UK. Bij elkaar opgeteld gingen er zo'n 187 singles op zoek naar de liefde. Wij zijn natuurlijk benieuwd: wat is er van hen geworden?

Waar de één nog steeds geniet van een single leven, is de andere ex-Islander al bezig met het stichten van een gezin. Ook zien we veel singles die momenteel druk bezig zijn met een eigen kledinglijn of keihard aan de weg timmeren als influencer. Enne, geloof ons. Daar verdienen de ex-Islanders flink wat geld mee.

Nieuw seizoen

Videoland trakteert op drie verschillende afleveringen waarin de levens van de verschillende ex-Islanders uitvoerig besproken worden. Want wie o wie zijn er nog samen? Waarom zijn sommige koppels toch uit elkaar gegaan? We willen alles weten.

Behalve deze miniserie kondigden de makers van Love Island UK onlangs ook aan dat er een gloednieuw seizoen op komst is. Vorig jaar liepen de plannen voor een seizoen van Love Island UK door de uitbraak van het coronavirus in de soep. Echter, dit jaar laten de producenten zich niet tegenhouden door de pandemie. De makers zijn bereid om flinke bedragen in te zetten, zodat zowel de Islanders als het camerateam geheel coronaproof te werk kunnen gaan. We can't wait.

Beeld: Love Island UK

Laatste nieuws