doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wow: Love Islands Eilish onherkenbaar op oude foto

Love Islands Eilish deelt groot nieuws

Spannend!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Eilish

Het in model brengen van je krullen kan een behoorlijke struggle zijn. Love Islands Eilish Flesch kan erover meepraten. De beauty wil anderen graag helpen om hun haar op de juiste manier te stylen. De Islander komt dan ook met haar eigen haarproductenlijn: Steilish!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Big news

Eilish deelde dit toffe nieuws gisteren op Instagram. “Een van de dingen waar ik veel dames (en ook heren) mee zie strugglen, is het krijgen van mooi, krullend haar. Zelf ben ik obsessed met mijn haar en geef ik al langere tijd veel tips aan mensen om mij heen en nu ook via social media.”

En het geven van tips en trics rook voor de krullenbol naar meer. “Ik vind dit superleuk en de laatste tijd ben ik geïnspireerd geraakt om anderen te helpen om zich beter en sexy te voelen door middel van het stylen van je haar op de juiste manier.”

De bombshell maakt dan ook bekend dat ze momenteel werkt aan haar eigen haarproductenlijn die is gespecialiseerd in krullend haar.

Gamechanger

“Met trots kan ik zeggen dat we op de goede weg zijn, maar we zijn er nog niet! Productontwikkeling is nog in volle gang.” Volgens Eilish is het daarom nog onduidelijk wanneer het product klaar is. “Goede dingen hebben tijd nodig en ik geloof in het opzetten van iets wat kwalitatief goed is en ook daadwerkelijk iets toevoegt.”

Eilish is ervan overtuigd dat het wachten zal worden beloond. “Dit product gaat een gamechanger worden, ik voel het”, vervolgt ze. We zijn benieuwd!

View this post on Instagram

BIG NEWS! ๐Ÿคฉ Mijn naam is Eilish en ik heb een grote passie voor beauty en alles hier omheen. Een van de dingen waar ik veel dames (en ook heren) mee zie strugglen is het krijgen van mooi krullend haar. Zelf ben ik obsessed met mijn haar en geef ik al langere tijd veel tips aan mensen om mij heen en nu ook via social media! Ik vind dit super leuk en de laatste tijd ben ik geรฏnspireerd geraakt om anderen te helpen om zich beter en sexy te voelen door middel van het stylen van je haar op de juiste manier. Ik wilde het nog voor mijzelf houden maar ik ben zo over-enthausiast dat ik het vast met jullie wil delen ๐Ÿ™ˆ Ik ben keihard bezig geweest met het opzetten van mijn eigen haarproducten gespecialiseerd op krullend haar! Ik heb al zo veel verschillende producten gebruikt, die claimen speciaal voor krullend haar te zijn gemaakt.. De een meer geschikt voor een mooie glans, de ander voor veerkrachtige krullen en weer een andere tegen pluizig haar. Maar eigenlijk is dit het allemaal nรฉt niet. Ik wil al deze eigenschappen in รฉรฉn product combineren en daarmee een optimaal product creรซren voor krullend haar. En dat is precies waar ik nu mee bezig ben. Met trots kan ik zeggen dat we op de goede weg zijn maar we zijn er nog niet! Product ontwikkeling is nog in volle gang en ik kan nog niet met zekerheid zeggen wanneer het klaar zal zijn. Goede dingen hebben tijd nodig en ik geloof in het opzetten van iets wat kwaliteit is en ook daadwerkelijk iets toevoegd. Dit product gaat een game-changer worden, ik voel het. We zijn al een eind maar er is nog een hele weg te gaan. Het leek me wel leuk dit vast met jullie te delen. Eerst lanceren we vrouwen producten en als dit een succes wordt starten we aan de mannen producten! Like deze pagina om op de hoogte te blijven. Ik ga hard aan de slag om voor onze een ideaal product te creรซeren! @steilishcare @eilishflesch ๐Ÿค

A post shared by ๐—˜๐—œ๐—Ÿ๐—œ๐—ฆ๐—› ๐ŸŒด ๐—Ÿ๐—ข๐—ฉ๐—˜ ๐—œ๐—ฆ๐—Ÿ๐—”๐—ก๐—— ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฌ ๐ŸŒด (@eilishflesch) on