doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Love Islands Eilish over eerste nacht buiten de villa met Gianni

Love Island Eilish over realityseries: ‘Ik ben al vaker voor Temptation Island gevraagd’

Eilish is ook een keer gevraagd voor Ex on the Beach...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Eilish

Eilish Flesch werd in Love Island-villa smoorverliefd op de Vlaamse Gianni. Niet zo gek dat de blondine dan ook met plezier terugkijkt op haar deelname aan het liefdesprogramma. Toch lijkt het er niet op dat ze opnieuw mee zal doen aan een realityserie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Reality-tv 

“Ik ben al vaker voor Temptation Island gevraagd, en ook een keertje voor Ex on the Beach”, deelt Eilish in gesprek met Grazia. “Maar dat zijn geen programma’s die bij mij passen.”

“Ik wil graag carrière maken en heb dingen in mijn hoofd die ik wil bereiken – zoals mijn eigen krullenlijn StEilish Care opzetten – en ik geloof niet dat dit de weg is.”

Temptation Island

Meedoen aan Temptation Island is iets wat weleens gezien wordt als de ultieme relatietest. Toch denkt Eilish daar anders over. “Ik denk ook niet dat je relatie heel goed is als je meedoet aan Temptation. Waarom zou je, als je heel gelukkig bent samen, het risico lopen dat het kapot gaat?”

Toekomst

Dat de relatie tussen Eilish en Gianni wel goed zit, moge duidelijk zijn. Ondanks dat de love birds tweeënhalf uur van elkaar wonen, maken ze er het beste van. “We vinden onze vrienden, familie en werk allebei heel belangrijk, dus het is wel even puzzelen. Maar tot nu toe gaat het heel goed; elkaar missen hoort ook bij dat stukje liefde.”

“Wie weet gaan we volgend jaar samenwonen, maar het is nu nog te vroeg om daarover na te denken, eerst maar even alles een plekje geven.

In de nieuwste Grazia blikken Amber van Geert, Zach Avelo, Eilish Flesch, Channah Koerten en Jordy Jahmal terug op hun deelname aan een realityserie. Vandaag in de winkel!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');