Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oops: Chrissy Teigen kocht per ongeluk fles wijn van 13 duizend dollar

Foutje, bedankt.

Chrissy Teigen

We hebben het allemaal weleens meegemaakt: je vraagt aan de ober welke fles wijn hij aan zou raden en daar ga je dan maar in mee. Wanneer je de rekening vervolgens ziet, valt je mond open van verbazing. Bij ons gaat het dan meestal om één of twee tientjes meer, maar Chrissy Teigen kocht zo per ongeluk een fles vino van 13 duizend (!) dollar.

Dure fles

"Wat is het duurste wat jullie ooit hebben gegeten en uiteindelijk niet heel lekker vonden?", vroeg Chrissy haar volgers op Twitter. Hier kan het model zelf ook over meepraten, zo blijkt wel uit de tweet die ze erna verstuurde.

"John en ik gingen een keer naar een restaurant en de ober raadde een Cabernet aan", begint ze het verhaal. "Vervolgens krijgen we de rekening en de wijn kostte 13 duizend dollar. Hoe raad je dit zo nonchalant aan? We hebben het niet eens helemaal opgedronken en het werd weggehaald!" Ai... Dat is zeker een duur flesje wijn.

Kritiek

Hoewel veel mensen om het verhaal van Chrissy kunnen lachen, hebben veel misschien zelf een iets te zure wijn gedronken. Zo beschuldigen sommigen de brunette ervan te pronken met haar rijkdom, terwijl velen het tijdens deze coronacrisis erg moeilijk hebben. "Ik vind het ook heel vervelend als ik uiteten ga en de rekening blijkt iemands jaarsalaris te zijn, maar dat is oké, want ik kan me dat veroorloven", klinkt het op Twitter. "Per ongelijk 13 duizend dollar moeten betalen kan iemands leven ruïneren, maar voor jou is het een geinig verhaaltje", sneert een ander.

Chrissy heeft geen tijd voor dit soort negativiteit. "Niet alles wat ik op Twitter zet, zal herkenbaar zijn. Het is namelijk mijn leven en mijn account en mijn verhaal", reageert ze. "Ik ben ook maar een mens." Amen! Daarnaast benadrukt ze dat ze niet alleen (per ongeluk) zoveel geld uitgeeft aan dure flessen vino, maar dat ze ook regelmatig goede doelen steunt. "Wat publiekelijk gebeurt is heel publiek in mijn leven en wat privé is, is heel privé."

Misschien ook voor jou:
Chrissy Teigen openhartig over drama met doodgeboren kindje: ‘Ik heb eindeloos zijn handjes gekust’
Showbizz
  • Twitter
  • Brunopress