Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: Chrissy Teigen gaat voor bijzondere look

Je kent het model bijna niet terug.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen is na een welverdiende vakantie met haar familie op St. Barts weer terug op Amerikaanse bodem. Na een mislukte neuspiercing (die nu thankfully weer gefixt is) is ze toe aan nóg meer verandering. Ze heeft haar bruine lokken namelijk ingeruild voor een wel heel bijzondere kleur.

Nieuwe look

Tegenwoordig gaat Chrissy niet meer als brunette door het leven, maar kiest ze voor een prachtige paarse coupe. Op Instagram deelt ze een paar beelden van haar gekleurde lokken.

Enne, eerlijk is eerlijk: die paarse coupe staat haar geweldig! De lokken zijn niet geverfd, maar het is een pruik. "The wig life... chose me", schrijft het model bij de beelden van haar nieuwe look.

Complimenten

Niet alleen wij zijn fan van de Chrissy's nieuwe look, ook haar volgers zijn diep onder de indruk. "Wigging out! Ik ben obsessed", schrijft Selling Sunset's Christine Quinn. "Glowing", "hot" en "dat paarse haar staat je geweldig", klinkt het verder in de comments. "Looks so goooood", schrijft ook celebrity hairstylist Jen Atkin. En als zij dat zegt, weet je dat het waar is.

Benieuwd naar de paarse coupe van Chrissy? Bekijk 'm hieronder:

Misschien ook voor jou:
Chrissy Teigen openhartig over drama met doodgeboren kindje: ‘Ik heb eindeloos zijn handjes gekust’
Showbizz
  • Brunopress, Instagram