Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink over kinderwens: ‘Ik zou er niet raar van opkijken als ik volgend jaar vader word’ 

De 23-jarige praat openhartig over zijn kinderwens. 

Donny Roelvink over kinderwens

Donny Roelvink en zijn vriendin Janice Blok hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze in de toekomst een gezin willen stichten. En als we recente uitspraken van Donny mogen geloven, lijkt het erop dat ze snel een gooi naar het ouderschap gaan doen.

Relatie

In de podcast van relatietherapeut Nynke Nijman praat Donny openhartig over relaties en het vaderschap. De 23-jarige is erg zeker over zijn relatie, zo blijkt als hem wordt gevraagd of hij spijt heeft van Temptation Island. “Ik weet zeker dat ik het ook met Janice zou overleven.”

Al zou het model zich zeker niet snel opgeven voor het programma. “Ik neem mijn relatie met Janice heel serieus en ik denk dat als je daarheen gaat, dan neem je je relatie niet serieus.”

Kinderwens

Dat hij zijn relatie serieus neemt, blijkt snel uit zijn volgende uitspraak tijdens de podcast. “Ik zou er niet raar van opkijken als ik volgend jaar of het jaar erop al vader zou worden”, biecht hij op. “Ik hoef niet een bepaald bedrag op de bank te hebben om een kind te nemen, of nog een huis kopen.”

De Roelvink-telg denkt dat hij en Janice er bijna ready voor zijn om aan kinderen te beginnen. “Het gevoel tussen haar en mij moet 100 procent zijn, en we zijn goed op weg. En als ik daarnaast ook nog een stabiel vooruitzicht heb dan zou ik liegen als ik zou zeggen: ‘Ik wacht nog zes jaar’. Ik heb altijd gedacht: ik word als twintiger vader."

Misschien ook voor jou:
Janice Blok openhartig over onzekerheden
Showbizz
  • BrunoPress