Donny Roelvink zet vriendin Janice Blok in het zonnetje op Instagram 

Janice Blok over samenwonen met Donny Roelvink

'Waar Donny is, daar voel ik me thuis.'
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Janice Donny

Janice Blok en boyfriend Donny Roelvink hebben onlangs een belangrijke stap gezet in hun relatie. Sinds begin december wonen de twee lovebirds namelijk samen! De Rotterdamse Janice ruilde 010 om voor Amsterdam. Aan Grazia onthult zij hoe het samenwonen tot nu toe bevalt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

The big move

Voor iemand die jarenlang in Rotterdam heeft gewoond en gewerkt, was het verlaten van haar hometown in eerste instantie een behoorlijke stap. Janice hoefde echter niet heel erg te wennen aan het leven in de Nederlandse hoofdstad. "Ik was al vaak in Amsterdam te vinden", vertelt de prachtige brunette. "Donny woonde eerst een paar straten verderop van ons nieuwe huis, dus een jaar lang ben ik eigenlijk al in deze buurt geweest. Ik vind het hier helemaal leuk."

Dat ze de buurt al kende, stelde Janice wel op haar gemak. Daarnaast deelt ze haar nieuwe stulpje natuurlijk met haar grote liefde Donny. "Het klinkt misschien heel cliché, maar waar Donny is, daar voel ik me thuis." Ahw!

Thuisgevoel

Een nieuw huis, dat is voor velen altijd even wennen. Toch voelde Janice zich gelijk at home in hun nieuwe woning in Amsterdam-Noord. "Het is heel gek, maar de dag dat ik hier binnen stapte, voelde ik me al thuis." Volgens haar komt dat vooral doordat ze al zoveel loved ones over de vloer heeft gehad. "We gingen begin december verhuizen, dus niet lang daarna was het kerst en oud en nieuw", vertelt de influencer.

"In die tijd zijn er al veel familie en vrienden langsgekomen om het huis te bekijken en de feestdagen te vieren", gaat ze verder. "Natuurlijk wel om de beurt, want we konden door corona niet te veel mensen uitnodigen", voegt de brunette daar aan toe. "Maar daardoor heb ik me nog geen moment echt alleen gevoeld."

Relatietest

Niet alleen is Janice helemaal verliefd op het nieuwe stulpje, nog verliefder is ze – nog steeds – op hubby Donny. De twee hebben al heel wat relatietesten doorstaan. Janice en Donny belandden namelijk met hun prille relatie middenin de coronacrisis. "Dat was in het begin natuurlijk helemaal te gek, want je bent zo verliefd op elkaar en wil elkaar altijd zien", vertelt ze. Met de eerste lockdown werd die droom ook werkelijkheid. "We waren eigenlijk heel blij dat we zoveel samen konden zijn."

"Tegelijkertijd was dat ook de ultieme relatietest", gaat de influencer verder. "Eerst dacht ik dat onze relatietest twee weken op Bali zou zijn (wat uiteindelijk werd gecanceld), want zolang waren we nog nooit samen geweest. Maar dat werd uiteindelijk twee maanden. En nu, heel veel maanden later, zijn we nog steeds elke dag samen." Toch is het niet altijd rozengeur en maneschijn, verklapt Janice. "Soms kan ik hem echt even niet uitstaan. Dan denk ik: oh, ik ga wel even een paar dagen naar Rotterdam. Maar dat kan nu niet meer natuurlijk", lacht ze. "Maar dat lijkt me niet meer dan normaal."

Ook is de romance er volgens de brunette af en toe wel uit door de coronatijd. "Donny houdt normaal heel erg van uit eten gaan en nam me overal mee naartoe, maar dat kán nu allemaal niet meer." Wel hebben de twee genoeg leuke dingen om samen te doen. "Lekker buiten wandelen met de hond, spelletjes spelen of we kijken samen een serie." Al vindt Janice het ook helemáál niet erg om even wat time apart te zijn. "Je zit natuurlijk de hele dag op elkaars lip, dus je hebt niet altijd zin om allemaal dingen samen te doen. Dus dan doen we gewoon lekker onze eigen dingen. Ik maak dan vaak content voor Instagram en edit video's en Donny gaat dan lekker gamen." Dat klinkt als een goede balans!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');