Zien: Janice Blok post make-uploze selfie

Janice Blok over haar bijzondere tatoeage voor Donny

De influencer onthult de prachtige betekenis achter de puntjes op haar arm.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Janice

In december mocht Donny Roelvink 23 kaarsjes uitblazen. Zijn liefje Janice Blok had toen wel een heel bijzonder cadeau voor hem. Zij liet namelijk speciaal voor hem een tatoeage zetten. Aan Grazia vertelt ze openhartig over dit gebaar.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Speciale tatoeage

Donny en Janice zijn ontzettend dol op elkaar. De lovebirds zijn inmiddels ruim een jaar samen en de twee kregen onlangs de sleutel van hun nieuwe stulpje in Amsterdam. Voor Janice, die altijd in Rotterdam heeft gewoond, was dit een grote stap. Maar dat heeft ze graag over voor Donny. “Nooit gedacht dat ik me ooit zo zou kunnen voelen en zelfs mijn hometown zou achterlaten om met jou een nieuw leven en avontuur te beginnen in een andere stad", schreef ze in december, ter ere van zijn verjaardag, op Instagram.

"Zo gek op jou, dat zelfs de mensen die het niet kunnen zien het kunnen voelen", ging ze toen verder. Bij het bericht deelde ze een foto van een wel heel bijzondere tatoeage. Ze had namelijk speciaal voor Donny een tattoo laten zetten.

Liefde bevestigen

"Ik heb nog nooit een tattoo genomen voor een partner", vertelt Janice nu aan Grazia. Sterker nog, ze keurde het altijd sterk af. "Altijd als vriendinnen tegen me zeiden dat ze dat wilden doen, dan zei ik altijd: 'Wat bezielt jou? Wie weet is het binnen een jaar over.'"

Waarom dan zelf wel een tatoeage nemen voor Donny? "Sinds ik met Donny ben, heb ik – heel gek – altijd die drang gehad om mijn liefde te bevestigen en dat te laten zien. Ik wilde heel graag iets voor hem doen, en natuurlijk ook voor mezelf. Uiteindelijk besloot ik daarom een tatoeage voor hem te laten zetten", vertelt de prachtige brunette. Deze viel heel erg in de smaak bij haar boyfriend. "Hij vond het heel speciaal en vond het heel erg mooi. Nog nooit had iemand zoiets voor hem gedaan." Awh!

Braille

Maar wat houdt de tatoeage nou precies in? Met het blote oog zien we alleen wat puntjes op de binnenkant van Janices onderarm, maar wat er staat? No idea... "Er staat 'Donny' in braille", onthult Janice. "Het gaat dus best wel diep: zelfs mensen die niet kunnen zien, kunnen voelen hoeveel ik om hem geef." Wauw!

Haar eigen stemmetje dat 'wat bezielt jou, wie weet is het binnen een jaar over' zegt, is op de achtergrond wel aanwezig. Toch probeert de brunette dit niet de overhand te laten nemen. "Ik start een relatie en dar wil ik dan ook helemaal voor gaan. Om voor altijd bij hem te blijven is iets wat ik heel graag wil en wat ik ook erg hoop, maar ik ben wel altijd een beetje bang", vertelt Janice. "Je weet natuurlijk nooit wat de toekomst brengt, maar mijn liefde zegt niets anders dan voor altijd bij hem te blijven." Cute!

Benieuwd naar de tattoo? Je ziet 'm op de derde foto:

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');