Huh? Sonny en Jaydi faketen eerder al relatiebreuk

Temptations Sonny verkoopt nu eigen videoboodschappen

Sonny gaat ook T-shirts verkopen waar zijn hilarische uitspraken op staan.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sonny

Nu het Temptation Island: Love or Leave-avontuur erop zit voor Sonny Lorenzo, is het tijd om naar de toekomst te kijken. De realityster wil zich helemaal richten op positiviteit en – surprise, surprise – hij wil nog steeds anderen helpen. Dit gaat hij onder meer doen door videoboodschappen te verkopen. En de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Heftig onderwerp

Sonny kondigt in zijn Instagram Stories aan dat hij op zijn eigen website Team Sunshine producten gaat verkopen. De Temptation Island-kandidaat wil zijn verdiende centen vervolgens doneren aan jongeren die het moeilijk hebben.

"Er zijn veel jongeren waarbij het op dit moment enorm fout gaat", legt Sonny uit. "Door corona en de maatregelen daarvan denken steeds meer jongeren aan zelfmoord." Sonny's vader heeft ook zelfmoord gepleegd, dus het onderwerp is helaas niet onbekend voor de Temptation-ster. "Maar ik heb mezelf herpakt en geleerd om positief te denken", besluit Sonny. En die positiviteit is precies wat hij aan zijn volgers wil meegeven.

Videoboodschappen

Maar wat gaat Sonny allemaal aanbieden op Team Sunshine? Fans van Sonny kunnen onder andere een videoboodschap kopen. Zo kan hij in de boodschap iemand een hart onder de riem steken of juist iemand feliciteren. Alles is mogelijk.

Maar dat is niet het enige, Sonny verkoopt ook zijn eigen merchandise. Zo kun je nu T-shirts met welbekende uitspraken als: "Dat is mijn purpoos", "Ik zou je kunnen onderhouden" en "Het is mijn levensproject" in de wacht slepen.

Het geld dat Sonny inzamelt met de videoboodschappen en merchandise, gaat naar het goede doel. Kopers kunnen zelf kiezen naar welk goed doel de winst van hun product gaat: Stichting SCHERP, Stichting ZWIC of De kleine ondernemer. Een hartverwarmende actie, waar zowel zijn fans als het goede doel iets aan hebben. Go, Sonny!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');