'Temptations Sonny in overleg over eigen realityserie'

Temptations Sonny openhartig over toekomstplannen

Sonny hoopt anderen te gaan helpen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sonny

Dat Sonny anderen graag helpt door ze onder andere advies te geven, werd tijdens Temptation Island: Love or Leave al duidelijk. Nu Sonny zijn dagelijkse leven weer heeft opgepakt, hoopt hij dat te blijven doen. Aan Grazia vertelt hij over deze plannen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Positiviteit

Sinds Sonny’s deelname aan Temptation heeft hij duizenden volgers op Instagram vergaard, en veel van hen sturen Sonny regelmatig een DM. "Nu veel mensen me volgen op Instagram zien ze dat ik een heel andere jongen ben dan op Temptation", vertelt Sonny enthousiast.

Naar eigen zeggen probeert Sonny altijd positief te zijn en dat ook te laten zien op social media. Die positiviteit is volgens zijn followers aanstekelijk. “Ik krijg veel berichten van mensen die zich door mij positiever voelen. Als ik zulke berichten lees, ben ik echt een gelukkig man.”

Hulp

Niet zo gek dat Sonny zijn socialmediakanaal als platform wil gebruiken om anderen met zijn positiviteit een beetje te helpen. "Ik heb al veel meegemaakt in mijn leven. Zo pleegde mijn vader zelfmoord toen ik negentien was. Ik krijg nu veel berichten van mensen die ook een zelfmoord van een geliefde hebben meegemaakt, iemand zijn verloren of door de coronacrisis in de financiële problemen zitten. Ik probeer hen met wat positiviteit te steunen."

Dat Sonny anderen nu kan helpen, geeft hem veel voldoening. “Nu kan ik zijwieltjes zijn voor heel veel mensen. Dat blijft mijn purpoos”, lacht Sonny. “Ik word er gelukkig van dat ik mensen positiever kan laten denken.”

Documentaire

Onlangs deed het gerucht al de ronde dat Sonny in gesprek is met verschillende platformen over een eigen documentaire. Maar hoe staat het er nu voor met deze plannen? “Ik ben nog steeds aan het overleggen over een eigen documentaire of een realityshow, maar er komen leuke projecten aan”, belooft Sonny.

Wat Sonny graag in een docu of serie zou laten zien? Dat heeft hij al goed voor ogen. “Ik vind het belangrijk om mensen te laten zien dat het leven kort is. En dat als je positief bent, er ook positieve dingen gebeuren.”

Ook zou Sonny graag met de mannen van Temptation een aftertalk willen opnemen. “Ik heb nog steeds goed contact met de jongens. Binnenkort wil ik een datum met ze prikken om eens af te spreken en bij te praten. Ik zou ook wel met hen een soort aftertalk willen opnemen. Ik ben namelijk heel benieuwd hoe zij bepaalde gebeurtenissen hebben ervaren.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');