Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Miljuschka Witzenhausen reageert op scheidingsgeruchten

De presentatrice drukt de geruchten meteen de kop in.

Miljuschka Witzenhausen

Menig Instagrammer doet op dit moment mee aan de true or false challenge, zo ook Miljuschka Witzenhausen. De tv-kok vertelde in haar Instagram Stories of een aanname over haar waar of niet waar is. Een volger stelde dat Miljuschka en Philip van Ierschot uit elkaar zijn, maar dit gerucht smoort de presentatrice snel in de kiem.

Waar of niet waar?

Het blijkt maar weer dat Miljuschka’s followers maar wat nieuwsgierig zijn naar haar liefdesleven. Zo stelt iemand het volgende: “Ik heb gehoord dat je gaat schieden.”

Miljuschka is de beroerdste niet en geeft haar volger meteen een taallesje. “Ik denk dat je scheiden bedoelt. Ik scheid mijn afval”, deelt ze. Toch reageert ze ook nog even op deze aanname. “Ben al een keer gescheiden. Nu niet getrouwd, maar gelukkig in een relatie”, schreef de tv-kok. “Dus FALSE.”

Bekijk de story van Miljuschka HIER.

Relatie

Miljuschka leerde haar vriend Philip, die als videoproducer werkt, kennen toen ze samen aan een televisieprogramma werkten. De twee hebben sinds 2017 een steady relatie, en ook de eerste lockdown veranderde dat niet.

Zo vertelde de tv-kok aan het begin van de pandemie dat de – toen nog eerste – lockdown van grote invloed kan zijn op veel relaties. "Liefde is het hoofdingrediënt in het leven. Relatie en quarantaine is niet per se een topcombi", schrijft ze bij de post. "In deze quarantaine tijd hoor ik mensen die extra genieten van het samen zijn. Maar ook mensen die elkaar de tent uit vechten", gaat ze verder.

Gelukkig had Miljuschka zelf niks te klagen. “Lieve Philip, met jou is deze verplichte thuis-zit-sessie in ieder geval heerlijk!”

Misschien ook voor jou:
Miljuschka Witzenhausen openhartig over zelfbeeld van vroeger
Showbizz
  • Flair, Ditjes en Datjes
  • BrunoPress, Instagram