Groot nieuws voor Miljuschka Witzenhausen 

Wij zijn heel benieuwd!

Miljuschka Witzenhausen is van alle (food)markten thuis! De televisiekok presenteert niet alleen haar eigen kookprogramma én RTL Boulevard, maar lanceert binnenkort ook haar eigen magazine.

Miljuschka Magazine

Miljuschka Magazine… als ik het hardop zeg, krijg ik de rillingen. Ik vind het namelijk nogal wat”, begint de presentatrice haar bericht op Instagram. Ze vervolgt dat ze al wist dat het delen van recepten voor haar een feestje is en dat ze het fantastisch vindt om verhalen over eten met kijkers en lezers te delen. “Maar een eigen magazine maken is toch wel weer heel wat anders en behoorlijk spannend.”

Oplage

“Ik heb ervoor gekozen om dit magazine alleen via mijn website beschikbaar te stellen”, en hiervoor heeft Miljuschka een goede reden. Ze wil simpelweg niet meer magazines produceren dan dat er behoefte aan is.

“Ik maak er dus net zoveel als er besteld worden. Het gevolg is wel dat ik voor 15 februari alle bestellingen binnen moet hebben, zodat het magazine eind maart op de deurmat kan liggen!”

Trots

“Ik ben megatrots op het eindresultaat!” Miljuschka Magazine belooft een heus collectorsitem te worden. Het tijdschrift wordt namelijk 160 pagina’s dik. In het blad zal de televisiekok onder andere zestig nieuwe recepten delen, maar dat is nog niet alles.

“Ik neem je culinair mee op reis naar het prachtige Puglia, ik trakteer je natuurlijk op mijn nieuwe favoriete cheesecake recepten, help ouders aan gezonde maaltijdtips voor kids en natuurlijk persoonlijke verhalen en unieke fotografie.”

Enne, dat is nog niet alles. Miljuschka heeft dit project zelf bekostigd én een deel van de opbrengst van het magazine gaat naar het Epilepsiefonds.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws