Miljuschka Witzenhausen openhartig over haar liefdesleven

Aah...

Miljuschka Witzenhausen zit net zoals de rest van Nederland thuis op de bank om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De tv-kok is van mening dat het coronavirus van grote invloed kan zijn op veel relaties, zo ook op die van haar. Dat deelt de presentatrice op Instagram.

Quarantaine

"Liefde is het hoofdingrediënt in het leven. Relatie en quarantaine is niet per se een topcombi", schrijft ze bij de post. "In deze quarantaine tijd hoor ik mensen die extra genieten van het samen zijn. Maar ook mensen die elkaar de tent uit vechten", gaat ze verder.

Lees ook: Zoontje Miljuschka Witzenhausen verklapt uitslag WIDM-finale

Relaties

Miljuschka denkt dat er over negen maanden zomaar eens een heuse babyboom kan gaan zijn. "Ik denk dat er over negen maanden heel veel baby’s geboren gaan worden. Maar er zullen ook scheidingen zijn. Heel veel hitsige en eenzame singles die nu alleen thuis vertoeven", schrijft ze.

Tussen Miljuschka en haar man Philip zit het op dit moment in ieder geval wel goed. "Lieve Philip, met jou is deze verplichte thuis-zit-sessie in ieder geval heerlijk!" Miljuschka sluit haar bericht af met een boodschap voor haar volgers: "wees een beetje extra begripvol voor elkaar, het is geen normale situatie. Het gaat voorbij."

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws