doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Nieuwe jurkencollectie Miljuschka Witzenhausen enorme hit

De jurken verkochten zó goed dat de site er even uit lag.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Miljuschka

Gisteren ging Miljuschka's langverwachte jurkencollectie eindelijk in de verkoop bij Wehkamp. Wat Miljuschka en de winkelketen niet zagen aankomen was de de jurken als warme broodjes over de toonbank vlogen. De jurken verkochten zó goed, dat de site zelfs even plat lag.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Uitverkocht

De jurkencollectie was vanaf gisteren 10:00 te koop op de online winkelketen. De stormloop zorgde ervoor dat al na een paar uur vier van de zes ontwerpen uitverkocht raakten, iets wat de server van Wehkamp niet aan leek te kunnen.

Stormloop

"Ik raakte helemaal in de stress. Ik dacht: dit gaat helemaal verkeerd. Maar gelukkig hebben we de website toch weer live gekregen." De tv-kokkin had de stormloop nooit verwacht. "Ik heb gisteren niet kunnen slapen. Als het maar goedkomt, dacht ik. Straks zat er niemand op te wachten", aldus Miljuschka.

Miljuschka wilde graag een jurkencollectie ontwerpen voor vrouwen van alle maten. De jurken gaan van maat 36 tot en met 56. De presentatrice heeft laten weten dat ze gaat proberen om nog een paar jurken te laten produceren voor de mensen die net achter het net hebben gevist. Fingers crossed!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');